Categorie: Răspuns plângeri | reclamații

Ver. 1 | Răspuns la o plângere pentru discriminare sau hărțuire

Tocmai ce am primit plângerea dumneavoastră privind hărțuirea sexuală la care ați fost supusă de către unul dintre vânzătorii noștri. Am început imediat investigația în interiorul companie.

Legea care reglementează acest tip de investigație recomandă parcurgerea mai multor etape pentru a ne asigura că nu ne scapă nici un aspect relevant. Veți primi rezultatele anchetei noastre în termen de 20 de zile lucrătoare.

Dorim să vă asigurăm că doar ideea că acest tip de comportament are loc în magazinul nostru ne-a deranjat foarte mult și dorim să fiți convinsă că nu vom tolera nici un fel de hărțuire, sub nici o formă.

Mulțumim pentru scrisoarea dumneavoastră!

Ver. 2 | Răspuns la o plângere pentru discriminare sau hărțuire

Am revizuit cu atenție memoriul pe care ni l-ați înaintat, în care menționați că superiorul dumneavoastră <<introduceți numele persoanei>>, și-a folosit poziția de autoritate directă pentru a încuraja o relație personală.

Vă rugăm să știți că mă îngrijorează prezența acestui tip de problemă în cadrul companiei noastre și că investighez personal reclamația dumneavoastră, în conformitate cu politicile și procedurile prezentate în manualul pentru angajați.

În plus, pentru a evita potențiale situații inconfortabile în aceasta perioadă, veți fi transferată temporar într-un alt departament, până când această problemă este soluționată.

Vă aștept mâine dimineață la mine în birou pentru a vă informa despre noua poziție.

Ver. 3 | Răspuns la o plângere pentru discriminare sau hărțuire

Am fost realmente tulburată când am citit plângerea dumneavoastră cu privire la tratamentul la care ați fost supusă de către managerul direct. Voi investiga direct stilul dânsei de conducere după care voi avea discuții extinse cu colegii dumneavoastră și cu departamentul juridic.

Vă puteți aștepta la rezultate concrete în două săptămâni.

Discriminarea pe motive de vârstă pe care o descrieți este o problemă foarte serioasă, pe care o voi examina din multe puncte de vedere. Vă asigur că un astfel de comportament discriminatoriu nu va fi tolerat în compania noastră.

Ver. 4 | Răspuns la o plângere pentru discriminare sau hărțuire

Tocmai am primit plângerea dumneavoastră de hărțuire sexuală, care realmente m-a tulburat.

Am trimis documentul și departamentului nostru de resurse umane, care va demara imediat o investigație.

Conform procedurilor interne, veți primi un răspuns în termen de 20 de zile. Dacă problema pe care o descrieți are impact negativ asupra muncii dumneavoastră, sunt dispus să vă transfer la sediul nostru din partea de sud a orașului, până când vom rezolva această problemă, care vă garantez că va fi rezolvată.

Ver. 1 | Răspuns la o plângere justificată, recunoașterea vinovăției și remedierea situației

Am primit scrisoarea dumneavoastră din data de <<introduceți data>> privind dubla taxare a comisionului contului pe care îl aveți deschis la banca noastră.

Ne cerem scuze pentru greșeală și dorim să vă informăm că am efectuat corecția necesară –  contul dumneavoastră are acum soldul zero.

Vă mulțumim că ne-ați contactat și vă asigurăm că sunteți un client apreciat. Așteptăm cu nerăbdare să vă satisfacem nevoile financiare și în viitor.

Ver. 2 | Răspuns la o plângere justificată, recunoașterea vinovăției și remedierea situației

Doresc să încep prin a vă cere scuze pentru disconfortul creat, cauzat de expedierea greșită a unor produse necorespunzătoare spre adresa dumneavoastră. Vă rog încă odată să acceptați scuzele mele sincere pentru această eroare!

După ce am investigat ce anume a cauzat eroarea, am constatat că avem doi clienți <<introduceți numele persoanei>> în baza noastră de date. Prin urmare, biroul de transport maritim a trimis din greșeală comanda celuilalt domn <<introduceți numele persoanei>>. Pentru a ne asigura că pe viitor nu vom repeta aceeași eroare, de azi înainte vom include pe comenzi toate prenumele după care vom compara cu numărul contului de client.

Din nou, îmi cer scuze pentru neplăcerile pe care le-am cauzat. Vă rog să acceptați o reducere de 15% la următoarea comandă.

Ver. 3 | Răspuns la o plângere justificată, recunoașterea vinovăției și remedierea situației

Îmi cer scuze pentru că ați fost nevoită să așteptați un timp atât de lung. Am citit plângerea dumneavoastră, cu care sunt de acord: perioada de o oră pe care ați petrecut-o în clinică, de la momentul în care ați ajuns până ați fost preluată pentru controlul stomatologic, este un interval mult prea mare de așteptare.

Din păcate, am avut mari dificultăți în decursul acestei săptămâni deoarece personalul de la recepție mi-a programat mai mulți pacienți decât în mod normal.

Datorită timpului extins de așteptare, pacienții devin anxioși, lucru care contribuie la starea de agitație generală. 

Am corectat problema programărilor chiar astăzi! Mai mult decât atât, am mai angajat doi noi colegi stomatologi, care vor prelua examenele de rutină, așadar timpii de așteptare vor scădea semnificativ.

Vă mulțumesc că mi-ați atras atenția asupra neplăcerilor pe care vi le-am cauzat și vă încurajez să faceți același lucru și în viitor.

Ver. 4 | Răspuns la o plângere justificată, recunoașterea vinovăției și remedierea situației

Îmi pare rău să aud că sunteți nemulțumit de calitatea serviciilor pe care le oferim companiei dumneavoastră.  

Într-adevăr, am fost copleșiți de numărul mare de comenzi din ultimul trimestru, însă vă promit că voi face tot ce e posibil pentru a vă dovedi că afacerea dumneavoastră este foarte importantă pentru noi. Pentru a preveni astfel de situații în viitor, am integrat în cadrul companiei noastre un nou sistem de gestionare a programărilor, astfel încât nu vom mai lipsi de la nici o întâlnire pe care o avem programată de acum înainte.  

Vă mulțumesc că mi-ați atras atenția asupra acestor imperfecțiuni!

Se încarcă
								
								

Categorii