Categorie: Răspuns la o plângere fără recunoașterea vinovăției sau remedierea situației

Ver. 1 | Răspuns la o plângere fără recunoașterea vinovăției sau remedierea situației

Tocmai am primit plângerea dumneavoastră legată de ecranul telefonului pe care îl dețineți, care este fisurat. Ne pare rău pentru acest incident nefericit, însă din cauza faptului ca ecranul a fost spart în timpul instalării unei folii de protecție, într-un centru neautorizat, nu putem să ne asumăm responsabilitatea pentru această manoperă.

Clienții care optează pentru acest tip de serviciu în cadrul rețelei noastre de magazine au dreptul la o rambursare integrală pentru astfel de daune, însă acest lucru nu e posibil în cazul dumneavoastră.

Cu toate acestea, vă putem oferi un ecran nou pentru terminalul dumneavoastră, la un preț redus cu 20% față de prețul de listă plus montaj gratuit. Așteptăm decizia dumneavoastră!

Ver. 2 | Răspuns la o plângere fără recunoașterea vinovăției sau remedierea situației

Tocmai am citit scrisoarea de plângere pe care ne-ați adresat-o, referitoare la rentabilitatea investiției dumneavoastră în cadrul Fondului <<introduceți numele fondului>>.

Într-adevăr, este frustrant când așteptările nu sunt îndeplinite, însă, așa cum v-am explicat și la momentul când ați achiziționat pentru prima dată părți în Fondul <<introduceți numele fondului>>, acest tip de investiție extrem de agresivă iar randamentele se află sub rezerva fluctuațiilor pieței.

În consecință, nu îmi putem restitui investiția în acest moment.

Vă sugerez să vă mențineți investiția până când profitabilitatea va fi cea pe care v-o doriți sau să direcționați restul investiției dumneavoastră într-un fond mai sigur.

Dacă doriți să evaluați aceste alternative, vă rog să îmi dați un telefon. Apreciez colaborarea cu dumneavoastră și sper că vom continua să lucrăm împreună.

Ver. 3 | Răspuns la o plângere fără recunoașterea vinovăției sau remedierea situației

Înțelegem că trebuie să fie dezamăgitor pentru dumneavoastră să pierdeți plata avansului de 15% la produsele pe care le-ați comandat.

Dorim să reiterăm încă odată punctele din contract care se referă la termenele de plată, contract pe care l-ați semnat. Politica noastră impune ca produsele neachitate integral în termen de <<introduceți termenul>> revin în proprietatea vânzătorului iar avansul plătit de beneficiar nu va mai fi returnat.

Dacă vă interesează în continuare să cumpărați aceste produse vă vom credita achiziția cu 15%. Datorită limitărilor logistice, nu putem depozita marfa în stoc timp de opt săptămâni. Așteptăm decizia dumneavoastră și sperăm să colaborăm și în viitor!

Ver. 4 | Răspuns la o plângere fără recunoașterea vinovăției sau remedierea situației

Înțeleg dezamăgirea pe care ați simțit-o când ați realizat că nu ați putut elimina petele de vin de pe noul dumneavoastră covor. Din păcate, trebuie să respingem cererea de înlocuire gratuită a produsului, deoarece magazinul nu este responsabil pentru ce sa întâmplat cu covorul odată ce acesta a părăsit magazinul.

Pot să vă sugerez să luați legătura cu <<introduceți numele companiei>>, specialiști în curățenie.

Noua linie tehnologică pentru curățarea covoarelor mici cu care s-au dotat recent este extrem de performantă. Sunt convins că vor reuși să facă covorul dumneavoastră să arate ca nou. Mulțumim pentru înțelegere!

Se încarcă
								
								

Categorii