Categorie: Răspuns la o plângere justificată, recunoașterea vinovăției și remedierea situației

Ver. 1 | Răspuns la o plângere justificată, recunoașterea vinovăției și remedierea situației

Am primit scrisoarea dumneavoastră din data de <<introduceți data>> privind dubla taxare a comisionului contului pe care îl aveți deschis la banca noastră.

Ne cerem scuze pentru greșeală și dorim să vă informăm că am efectuat corecția necesară –  contul dumneavoastră are acum soldul zero.

Vă mulțumim că ne-ați contactat și vă asigurăm că sunteți un client apreciat. Așteptăm cu nerăbdare să vă satisfacem nevoile financiare și în viitor.

Ver. 2 | Răspuns la o plângere justificată, recunoașterea vinovăției și remedierea situației

Doresc să încep prin a vă cere scuze pentru disconfortul creat, cauzat de expedierea greșită a unor produse necorespunzătoare spre adresa dumneavoastră. Vă rog încă odată să acceptați scuzele mele sincere pentru această eroare!

După ce am investigat ce anume a cauzat eroarea, am constatat că avem doi clienți <<introduceți numele persoanei>> în baza noastră de date. Prin urmare, biroul de transport maritim a trimis din greșeală comanda celuilalt domn <<introduceți numele persoanei>>. Pentru a ne asigura că pe viitor nu vom repeta aceeași eroare, de azi înainte vom include pe comenzi toate prenumele după care vom compara cu numărul contului de client.

Din nou, îmi cer scuze pentru neplăcerile pe care le-am cauzat. Vă rog să acceptați o reducere de 15% la următoarea comandă.

Ver. 3 | Răspuns la o plângere justificată, recunoașterea vinovăției și remedierea situației

Îmi cer scuze pentru că ați fost nevoită să așteptați un timp atât de lung. Am citit plângerea dumneavoastră, cu care sunt de acord: perioada de o oră pe care ați petrecut-o în clinică, de la momentul în care ați ajuns până ați fost preluată pentru controlul stomatologic, este un interval mult prea mare de așteptare.

Din păcate, am avut mari dificultăți în decursul acestei săptămâni deoarece personalul de la recepție mi-a programat mai mulți pacienți decât în mod normal.

Datorită timpului extins de așteptare, pacienții devin anxioși, lucru care contribuie la starea de agitație generală. 

Am corectat problema programărilor chiar astăzi! Mai mult decât atât, am mai angajat doi noi colegi stomatologi, care vor prelua examenele de rutină, așadar timpii de așteptare vor scădea semnificativ.

Vă mulțumesc că mi-ați atras atenția asupra neplăcerilor pe care vi le-am cauzat și vă încurajez să faceți același lucru și în viitor.

Ver. 4 | Răspuns la o plângere justificată, recunoașterea vinovăției și remedierea situației

Îmi pare rău să aud că sunteți nemulțumit de calitatea serviciilor pe care le oferim companiei dumneavoastră.  

Într-adevăr, am fost copleșiți de numărul mare de comenzi din ultimul trimestru, însă vă promit că voi face tot ce e posibil pentru a vă dovedi că afacerea dumneavoastră este foarte importantă pentru noi. Pentru a preveni astfel de situații în viitor, am integrat în cadrul companiei noastre un nou sistem de gestionare a programărilor, astfel încât nu vom mai lipsi de la nici o întâlnire pe care o avem programată de acum înainte.  

Vă mulțumesc că mi-ați atras atenția asupra acestor imperfecțiuni!

Se încarcă
								
								

Categorii