Categorie: Răspuns la o plângere pentru discriminare sau hărțuire

Ver. 1 | Răspuns la o plângere pentru discriminare sau hărțuire

Tocmai ce am primit plângerea dumneavoastră privind hărțuirea sexuală la care ați fost supusă de către unul dintre vânzătorii noștri. Am început imediat investigația în interiorul companie.

Legea care reglementează acest tip de investigație recomandă parcurgerea mai multor etape pentru a ne asigura că nu ne scapă nici un aspect relevant. Veți primi rezultatele anchetei noastre în termen de 20 de zile lucrătoare.

Dorim să vă asigurăm că doar ideea că acest tip de comportament are loc în magazinul nostru ne-a deranjat foarte mult și dorim să fiți convinsă că nu vom tolera nici un fel de hărțuire, sub nici o formă.

Mulțumim pentru scrisoarea dumneavoastră!

Ver. 2 | Răspuns la o plângere pentru discriminare sau hărțuire

Am revizuit cu atenție memoriul pe care ni l-ați înaintat, în care menționați că superiorul dumneavoastră <<introduceți numele persoanei>>, și-a folosit poziția de autoritate directă pentru a încuraja o relație personală.

Vă rugăm să știți că mă îngrijorează prezența acestui tip de problemă în cadrul companiei noastre și că investighez personal reclamația dumneavoastră, în conformitate cu politicile și procedurile prezentate în manualul pentru angajați.

În plus, pentru a evita potențiale situații inconfortabile în aceasta perioadă, veți fi transferată temporar într-un alt departament, până când această problemă este soluționată.

Vă aștept mâine dimineață la mine în birou pentru a vă informa despre noua poziție.

Ver. 3 | Răspuns la o plângere pentru discriminare sau hărțuire

Am fost realmente tulburată când am citit plângerea dumneavoastră cu privire la tratamentul la care ați fost supusă de către managerul direct. Voi investiga direct stilul dânsei de conducere după care voi avea discuții extinse cu colegii dumneavoastră și cu departamentul juridic.

Vă puteți aștepta la rezultate concrete în două săptămâni.

Discriminarea pe motive de vârstă pe care o descrieți este o problemă foarte serioasă, pe care o voi examina din multe puncte de vedere. Vă asigur că un astfel de comportament discriminatoriu nu va fi tolerat în compania noastră.

Ver. 4 | Răspuns la o plângere pentru discriminare sau hărțuire

Tocmai am primit plângerea dumneavoastră de hărțuire sexuală, care realmente m-a tulburat.

Am trimis documentul și departamentului nostru de resurse umane, care va demara imediat o investigație.

Conform procedurilor interne, veți primi un răspuns în termen de 20 de zile. Dacă problema pe care o descrieți are impact negativ asupra muncii dumneavoastră, sunt dispus să vă transfer la sediul nostru din partea de sud a orașului, până când vom rezolva această problemă, care vă garantez că va fi rezolvată.

Se încarcă
								
								

Categorii