Categorie: Apel la autoritățile superioare atunci când plângerile repetate nu au efect

Ver. 1 | Apel la autoritățile superioare atunci când plângerile repetate nu au efect

Din moment ce biroul dumneavoastră de relații cu clienții îmi ignoră în mod repetat plângerile, mă îndrept spre dumneavoastră ca ultimă soluție.

Accesul pe aleea de intrare spre casa noastră este blocat în mod repetat de către șoferii care parchează neregulamentar pe trotuar, pe tot parcursul zilei. Primăria a semnalizat faptul că parcarea vehiculelor în această zonă este interzisă însă nimeni nu respectă această restricție.

Mă adresez dumneavoastră cu speranța că veți reglementa circulația pe strada <<introduceți numele străzii>> prin introducerea unui sens unic precum și a unor ghivece stradale de flori care să nu mai permită parcarea pe trotuar. Am anexat copii ale ultimelor două reclamații pe care le-am trimis spre biroul pe care îl coordonați,  împreună cu fotografii care ilustrează situația curentă.

Am încredere că vă veți apleca asupra acestei probleme și veți lua măsurile adecvate pentru a respecta legea și dreptul de acces al riveranilor la propriile imobile. Vă stau la dispoziție cu orice alte informații.

Ver. 2 | Apel la autoritățile superioare atunci când plângerile repetate nu au efect

Vă scriu în speranța că puteți să-i convingeți pe colegii de la biroul dumneavoastră din <<introduceți numele orașului>> să onoreze termenii contractuali asupra cărora am agreat de comun acord. Am încercat, în numeroase ocazii, să discut despre această situație cu managerul responsabil de contul meu însă acesta nu dorește să coopereze.

Pe scurt, nu pot rezolva această problemă singur și vreau să evit să angajez un avocat în acest moment. Voi apela la această soluție doar dacă devine absolut necesar.

Vă atașez copiile contractului între entitățile noastre precum și alte documente care atestă că acest contract a fost încălcat în mai multe rânduri de către angajații dumneavoastră. Din păcate, această performanță negativă are repercusiuni asupra întregii companii pe care o conduceți.

Vă solicit asistența în rezolvarea acestei probleme. Dacă pot să furnizez orice alte informații, vă rog să mă sunați la <<introduceți numărul de telefon>>.

Ver. 3 | Apel la autoritățile superioare atunci când plângerile repetate nu au efect

Am înaintat deja trei plângeri către <<introduceți numele companiei>> în care am solicitat înlocuirea <<introduceți numele produsului>> care a fost achiziționat cu mai puțin de două luni în urmă și deja are mari probleme de funcționare.

Am anexat copii ale scrisorilor mele anterioare, însoțite de factură și garanție. Sprijinul dumneavoastră în această privință va fi extrem de apreciat. Aștept cu nerăbdare să ne auzim.

Se încarcă
								
								

Categorii