Categorie: Reclamație legată de livrarea altor produse decât cele comandate

Ver. 1 | Reclamație legată de livrarea altor produse decât cele comandate

La finalul săptămânii trecute am vizitat showroom-ul dumneavoastră din <<introduceți numele orașului>> și am comandat un birou de stejar și două dulapuri de corespondență cu trei sertare. Mobilierul a fost livrat în absența mea, la data de <<introduceți data>>, însă dulapurile erau cu patru sertare, nu cu trei, așa cum am comandat inițial.

Din nefericire, din cauza înălțimii reduse a spațiului unde acestea vor fi amplasate, pot folosi doar modulul cu trei sertare.

Vă rog să preluați și schimbați aceste dulapuri cât mai curând posibil. Aștept telefonul dumneavoastră la numărul <<introduceți numărul de telefon>> a stabili o oră și ziua când veți ridica produsele. Am încredere că această problemă poate fi rezolvată foarte repede, pentru a îmi permite să încep activitatea în noul birou.

Ver. 2 | Reclamație legată de livrarea altor produse decât cele comandate

În data de <<introduceți data>> am comandat 500 de foi antet pentru biroul nostru central din <<introduceți numele orașului>>. Comanda dumneavoastră a ajuns la sediul nostru însă antetul este greșit, datele fiind ale unei alte firme.

Vă atașez datele corecte care trebuie să apară pe antet cu rugămintea să tipăriți și expediați spre sediul nostru coletul cu noile foi antet în cel mai scurt timp posibil.

De asemenea, costurile de transport, pe care le voi scădea din suma finală, vor fi suportate de dumneavoastră.

Vă mulțumesc pentru sprijinul acordat.

Ver. 3 | Reclamație legată de livrarea altor produse decât cele comandate

Am primit comanda mea de la <<introduceți numele companiei>> în decursul zilei de ieri. Din păcate, produsele au suferit multiple lovituri – cel mai probabil curierul a scăpat coletul sau acesta a fost deteriorat în timpul transportului.

La momentul plasării comenzii am optat și achitat taxa suplimentară de asigurare a coletului, pe cale de consecință daunele produse sunt suportate de firma de transport. Culpa fiind a curierului, am refuzat să semnez de primire.

Vă rog sa îmi expediați un nou set de produse, de îndată ce coletul cu cele deteriorate ajunge în posesia dumneavoastră. Vă mulțumesc pentru ajutor!

Se încarcă
								
								

Categorii