Categorie: Reclamație legată de livrarea unor produse avariate sau distruse

Ver. 1 | Reclamație legată de livrarea unor produse avariate sau distruse

Ieri, comanda mea cu <<introduceți numele produselor>> a ajuns deteriorată.

Am refuzat preluarea coletului însă vă rog să ne trimiteți cât mai curând alte produse. Deoarece prezenta comandă a depășit suma de <<introduceți suma>>, transportul a fost gratuit.

Vă rog să vă asigurați că veți suporta costurile de transport și pentru noile produse. Vă mulțumesc pentru ajutor.

Ver. 2 | Reclamație legată de livrarea unor produse avariate sau distruse

Apreciem disponibilitatea dumneavoastră de a livra <<introduceți numele produsului>> cu o zi mai devreme. Din păcate, acesta prezintă anumite defecte de funcționare, cel mai probabil datorită unui defect de fabricație.

Atașez o filmare pentru a putea identifica mai precis problema. Am încredere că veți trimite un tehnician la sediul nostru pentru a înlocui modulul defect cât mai curând posibil.

Ver. 3 | Reclamație legată de livrarea unor produse avariate sau distruse

Cu câteva zile în urmă am comandat o vază decorativă prin intermediul magazinului dumneavoastră online. Din păcate, coletul a a fost avariat la transport, cel mai probabil de ceva destul de greu, iar pe vaza s-a spart. Am refuzat coletul cu speranța că îmi veți expedia cât mai curând un produs similar.

Vă atașez factura în original precum și produsul defect. Dacă ați putea să livrați noul produs înainte de data de <<introduceți data>> v-aș fi cel mai recunoscător.

Aștept cu nerăbdare sosirea noului colet.

Se încarcă
								
								

Categorii