Categorie: Recomandare

Ver. 1 | Recomandarea unui profesionist sau a unei afaceri

La ultima noastră întâlnire mi-ai solicitat să iți recomand o persoană care ar fi potrivită care să se alăture biroului tău de relații publice. Doresc pe această cale să îți recomand un student de-al meu care se potrivește perfect în rolul pe care l-ai descris.

Numele lui este <<introduceți numele persoanei>>. Un extrovert încă din copilărie, a impresionat profesorii din universitate ca fiind unul dintre cei mai imaginativi absolvenți care s-au înscris în programul nostru.

Personalitatea sa complexă îl recomandă pentru o carieră în relații publice. Săptămâna trecută am pregătit împreună un material pe care urma să îl prezentăm în fața Senatului Universității, și pot sa afirm cu încredere că <<introduceți numele persoanei>> este genul de persoană pe care vrei să o ai alături.

M-am gândit că mai întâi trebuie să-ți spun cine anume l-a recomandat, așa că i-am sugerat să te sune în a doua partea a săptămânii viitoare. Sper să ai timpul necesar de a parcurge acest mesaj până atunci. Sunt curios să văd dacă impresiile tale despre el se potrivesc cu ale mele. După întâlnire, te rog să-mi spui dacă mai ai nevoie să continui căutarea pentru a identifica și alte persoane. Ca întotdeauna, mă bucur să îți pot fi de ajutor!

Ver. 2 | Recomandarea unui profesionist sau a unei afaceri

Am fost bucuros să aud că în cele din urmă ați decis să construiți casa despre care am discutat în ultimul an. Un astfel de proiect poate fi o experiență foarte plină de satisfacții, însă este extrem important să alegeți dezvoltatorii imobiliari potriviți.

Aș vrea să-l cunoașteți pe <<introduceți numele persoanei>>, managerul firmei care ne-a construit casa. Reputația lui este una foarte bună, iar acum am dovezi pentru a susține această afirmație.

I-am spus că este posibil să îl contactați, pentru a vedea unele din lucrările lui dar și pentru a discuta cu beneficiarii, înainte de a face o alegere. După cum spuneam, îl recomand pe <<introduceți numele persoanei>> cu toată căldura și sunt convins ca dacă îl veți alege ca partener, nu veți regreta!

Ver. 3 | Recomandarea unui profesionist sau a unei afaceri

Luna trecută, în timpul deplasării la conferința de la <<introduceți numele orașului>>, m-am întâlnit cu doamna <<introduceți numele persoanei>>, care este directorul de marketing al <<introduceți numele companiei>> și a fost responsabilă pentru strategia de comercializare a mai multor produse de succes.

Are idei excelente despre modurile în care putem prezenta noul nostru produs.

Cred că ar fi în interesul nostru să stabilim o întâlnire în care sa punem bazele unei colaborări între firmele noastre. Sunt încrezător că veți fi la fel de impresionat de strategiile pe care le va prezenta și veți decide că este partenerul potrivit să se ocupe de campania noastră de marketing.

Ver. 4 | Recomandarea unui profesionist sau a unei afaceri

S-ar putea să te intereseze să-l întâlnești pe <<introduceți numele persoanei>>, un excelent scriitor independent cu care am lucrat în trecut. Ea ne-a ajutat să finalizăm înainte de termen proiectul despre care am discutat. Pe parcursul perioadei în care am colaborat, am fost foarte mulțumită de rezultatele sale.

I-am dat lui <<introduceți numele persoanei>> cartea ta de vizită, cu indicația să te sune, pentru ca ți-ar putea fi de mare ajutor. Sunt sigur că nu vei regreta întâlnirea cu ea pentru a discuta despre proiectul pe care îl derulezi.

Ver. 1 | Recomandarea | prezentarea unui nou produs sau serviciu

Avem câteva informații importante pentru dumneavoastră! Transportul pe care îl așteptam a ajuns ieri în depozitul nostru.

Așadar, noua noastră linie de boxe active este disponibilă. Așteptăm comenzile începând de astăzi.

Tehnologia avansată care fac aceste produse atât de speciale a fost îndelung mediatizată, stârnind un interes real din partea distribuitorilor.

Clienții dumneavoastră finali vor fi încântați să afle că aceste boxe pot fi disponibile în magazine începând cu săptămâna viitoare.

Specificațiile incluse în această corespondență includ toate caracteristicile tehnice, însă dorim să subliniem următoarele specificații importante:

<<introduceți 3-5 caracteristici definitorii/inovative ale produsului>>

Condițiile dumneavoastră contractuale și politica de discount rămân neschimbate. Veți observa că marja de profit crește dramatic dacă reușiți să depășiți 10 comenzi pe lună. În plus, puteți beneficia de o reducere specială de 3% pentru comenzile plasate înainte de <<introduceți data>>.

La comenzile dumneavoastră de astăzi garantăm livrare în 48 de ore.

Vă mulțumim anticipat!

Ver. 2 | Recomandarea | prezentarea unui nou produs sau serviciu

Conturile clienților cu datorii vă ocupă prea mult timp? Multe companii au descoperit că departamentele interne de colectare a datoriilor de la clienți au costuri mai mari decât sumele generate din recuperări. Datorită costurilor fixe lunare (ex: salarii personal, facturare, apeluri telefonice, scrisori către clienți, etc) departamentele de colectare creanțe lucrează de fapt în pierdere.

Agenția noastră de recuperare creanțe poate gestiona fiecare detaliu al planului de recuperare al banilor la un cost mult mai mic. În cei 20 de ani de activitate am perfecționat un sistem de succes care produce rezultate excepționale.

Mai mult, nu există nici un fel de taxă pentru acest serviciu. Tot ceea ce solicităm este un procent din sumele recuperate.

Vă rog să consultați lista companiilor care utilizează serviciile noastre. Puteți să vă consultați cu oricare dintre clienții noștri pentru a afla mai multe despre eficiența serviciilor noastre. Satisfacția lor este cea mai bună recomandare pe care o putem primi.

Pentru a vă convinge de randamentul serviciilor noastre, vă propunem următorul scenariu de lucru: încercați serviciile noastre timp de trei luni, la jumătate din rata normală a comisionului. Pentru a beneficia de această ofertă specială, trebuie să ne trimiteți, prin e-mail, o solicitare în acest sens, în următoarele două săptămâni. După <<introduceți data>>, această ofertă nu va mai fi disponibilă.

Așteptăm cu nerăbdare să vă ajutăm în demersurile dumneavoastră de a recupera un procent cât mai mare din sumele de bani pe care clienții vi le datorează.

Ca și randament general, clienții noștri realizează, încă din prima lună, o creștere medie de 40% a recuperării creanțelor folosind serviciile noastre, comparativ cu rata generată de departamentele proprii. Putem face același lucru și pentru compania dumneavoastră!

Ver. 3 | Recomandarea | prezentarea unui nou produs sau serviciu

Anul trecut, agenția de ocupare a forței de muncă din <<introduceți numele orașului>> v-a recomandat pentru poziția de Director Vânzări la <<introduceți numele companiei>>, post pe care l-ați ocupat la foarte scurt timp de la interviu. Am dori să vă felicităm din nou pentru această excelentă realizare personală!

Suntem siguri că ați dori să fiți informat despre o oportunitate interesantă pe care agenția noastră v-o pune la dispoziție, și care vă poate ajuta să excelați într-o zonă dificilă a vânzărilor: recrutarea de agenți de vânzări cu șanse mari de reușită în acest domeniu competitiv.

Dorim să vă prezentăm noul serviciu de analiză și recrutare pentru personalul de vânzări al <<introduceți numele companiei>>.

Prin acest serviciu unic se pot identifica agenții de vânzări care au atitudinea și motivația corespunzătoare pentru succesul în zona de vânzări. Mai mult decât atât, datorită relației speciale pe care o avem, acest serviciu vine cu un cost mult mai mic, datorită reducerii de 25% pe care o vom aplica pentru compania dumneavoastră

Cum poate serviciul nostru să producă astfel de rezultate? Răspunsul este simplu.

<<introduceți 3-5 beneficii ale serviciului >>

Economisiți timp și bani continuând relația cu agenția noastră. Nu mai trebuie să recrutați intern noi agenți de vânzări sau să utilizați alte servicii de plasare personal, mai scumpe. Și, deoarece toți candidații sunt examinați și pregătiți de noi, nu pierdeți niciodată timpul intervievând persoane necalificate.

Vă vom contacta în curând pentru a discuta în detaliu despre noul nostru serviciu dar mai ales despre nevoile dumneavoastră în ceea ce privește personalul de vânzări.

Ver. 4 | Recomandarea | prezentarea unui nou produs sau serviciu

Felicitările dumneavoastră vor ajunge la timp grație noului nostru pachet <<introduceți numele pachetului/serviciului>>! Cel mai nou serviciu al companiei <<introduceți numele companiei>> îmbină scrierea de mână cu tehnologia informatică pentru crea cele mai frumoase felicitări personalizate disponibile pe piață.

Cum funcționează acest nou serviciu? Dumneavoastră ne puneți la dispoziție o listă de corespondență cu toate datele ocaziilor speciale sau sărbătorilor relevante pentru dumneavoastră, împreună cu o serie de mesaje scrise de mână. După aceea, tot ce mai trebuie sa faceți este să selectați maxim 20 de modele de felicitări din cele peste 350 de modele prezente pe site-ul nostru. De aici înainte, fluxul de creație decurge transparent pentru dumneavoastră, noi urmând să ne ocupăm de tot procesul.

De asemenea, puteți să consultați și broșura atașată pentru a selecta modelele care vă plac cel mai multe dintre felicitările noastre. Vă rugăm să ne sunați oricând la numărul de telefon <<introduceți numărul de telefon>>.

Suntem dornici să vă ajutăm să mențineți calde relațiile cu persoanele importante din viața dumneavoastră.

Se încarcă
								
								

Categorii