Categorie: Prezentarea unui membru nou al echipei

Ver. 1 | Prezentarea unui membru nou al echipei

Mulți dintre voi l-ați întâlnit deja pe <<introduceți numele persoanei>>, cel mai nou membru al echipei noastre, în timpul ședinței de luna trecută, unde a prezentat o impresionantă imagine de ansamblu a colecției sale de manuscrise scanate. <<Introduceți numele persoanei>> a efectuat un stagiu de șase luni la <<introduceți numele companiei>>, imediat după absolvirea facultății. Cel mai recentă poziție ocupată a fost în cadrul departamentului Secretariat, Registratură și Arhivă al Bibliotecii Naționale.

<<Introduceți numele persoanei>> se va alătura echipei noastre, în mod oficial, ca cercetător asociat, începând cu data de <<introduceți data>>.  Vă mulțumesc pentru primirea călduroasă pe care fiecare dintre voi i-ați făcut-o. Suntem încântați să-l avem ca membru permanent al echipei noastre.

Ver. 2 | Prezentarea unui membru nou al echipei

<<Introduceți numele persoanei>>, cel mai nou asociat al nostru, va începe să lucreze efectiv începând cu data de <<introduceți data>>. Inițial, <<introduceți numele persoanei>> va lucra cu jumătate de normă ca asistent manager, în intervalul <<introduceți intervalul orar>>. El va fi disponibil în zona departamentului administrativ și se va ocupa în principal de vizitatori, va prelua apelurile telefonice și în general, va prelua sarcinile de rutină.

Pe măsură ce echipa noastră va crește, lui <<introduceți numele persoanei>>  îi vor putea fi atribuite și alte sarcini. Pentru a îi crește eficienta, vă rugam să îi transmiteți programul fiecărui departament și persoanele de decizie. Haideți să îl facem să se simtă ca acasă și să profităm de prezența lui aici!

Ver. 3 | Prezentarea unui membru nou al echipei

Sper că fiecare dintre voi îi va oferi o primire călduroasă lui <<introduceți numele persoanei>>, noul nostru coleg, care se va alătura echipe începând cu luna <<introduceți luna>>. Principalul lui rol va fi să ofere suport tuturor angajaților în utilizarea noului software de preluare al apelurilor și a rezolva problemele care pot apărea, astfel încât să putem gestiona mult mai eficient apelurile primite.

<<Introduceți numele persoanei>> are mulți ani de experiență în mentenanța sistemelor software și înțelege nevoile industriei noastre. Suntem convinși că va fi un membru de bază al departamentului nostru de suport tehnic.

Ver. 4 | Prezentarea unui membru nou al echipei

Sunt încântat să vă anunț că <<introduceți numele persoanei>> a fost promovat(ă)  ca vicepreședinte al <<introduceți numele companiei>>. Din noua poziție, <<introduceți numele persoanei>> este acum responsabil(ă) pentru supravegherea diviziilor de dezvoltare și de marketing ale companiei noastre.

La divizia din <<introduceți numele orașului>> , <<introduceți numele persoanei>> a acționat ca un adevărat lider, oferind un avantaj competitiv major companiei noastre, după cum reiese și din rapoartele de integrare ale produselor noastre pe piața locală.

Dincolo de această realizare, <<introduceți numele persoanei>> a ajutat și la creșterea vizibilității companiei noastre la nivel național, aplicând o strategie coerentă de promovare, obținând astfel o recunoaștere largă în piață a produselor noastre.

Întotdeauna, <<introduceți numele persoanei>> a fost orientat(ă) exclusiv spre client, făcând din acest lucru o pasiune. <<Introduceți numele persoanei>> a oferit un sprijin excelent clienților cu portofolii mari, fiind preocupat(ă) a le oferi acestora cele mai înalte servicii, în timp record. Suntem norocoși să îl/o avem alături de noi pe <<introduceți numele persoanei>> ca și vicepreședinte. Felicitări pentru noua poziție!

Se încarcă
								
								

Categorii