Categorie: Recomandarea | prezentarea unui nou produs sau serviciu

Ver. 1 | Recomandarea | prezentarea unui nou produs sau serviciu

Avem câteva informații importante pentru dumneavoastră! Transportul pe care îl așteptam a ajuns ieri în depozitul nostru.

Așadar, noua noastră linie de boxe active este disponibilă. Așteptăm comenzile începând de astăzi.

Tehnologia avansată care fac aceste produse atât de speciale a fost îndelung mediatizată, stârnind un interes real din partea distribuitorilor.

Clienții dumneavoastră finali vor fi încântați să afle că aceste boxe pot fi disponibile în magazine începând cu săptămâna viitoare.

Specificațiile incluse în această corespondență includ toate caracteristicile tehnice, însă dorim să subliniem următoarele specificații importante:

<<introduceți 3-5 caracteristici definitorii/inovative ale produsului>>

Condițiile dumneavoastră contractuale și politica de discount rămân neschimbate. Veți observa că marja de profit crește dramatic dacă reușiți să depășiți 10 comenzi pe lună. În plus, puteți beneficia de o reducere specială de 3% pentru comenzile plasate înainte de <<introduceți data>>.

La comenzile dumneavoastră de astăzi garantăm livrare în 48 de ore.

Vă mulțumim anticipat!

Ver. 2 | Recomandarea | prezentarea unui nou produs sau serviciu

Conturile clienților cu datorii vă ocupă prea mult timp? Multe companii au descoperit că departamentele interne de colectare a datoriilor de la clienți au costuri mai mari decât sumele generate din recuperări. Datorită costurilor fixe lunare (ex: salarii personal, facturare, apeluri telefonice, scrisori către clienți, etc) departamentele de colectare creanțe lucrează de fapt în pierdere.

Agenția noastră de recuperare creanțe poate gestiona fiecare detaliu al planului de recuperare al banilor la un cost mult mai mic. În cei 20 de ani de activitate am perfecționat un sistem de succes care produce rezultate excepționale.

Mai mult, nu există nici un fel de taxă pentru acest serviciu. Tot ceea ce solicităm este un procent din sumele recuperate.

Vă rog să consultați lista companiilor care utilizează serviciile noastre. Puteți să vă consultați cu oricare dintre clienții noștri pentru a afla mai multe despre eficiența serviciilor noastre. Satisfacția lor este cea mai bună recomandare pe care o putem primi.

Pentru a vă convinge de randamentul serviciilor noastre, vă propunem următorul scenariu de lucru: încercați serviciile noastre timp de trei luni, la jumătate din rata normală a comisionului. Pentru a beneficia de această ofertă specială, trebuie să ne trimiteți, prin e-mail, o solicitare în acest sens, în următoarele două săptămâni. După <<introduceți data>>, această ofertă nu va mai fi disponibilă.

Așteptăm cu nerăbdare să vă ajutăm în demersurile dumneavoastră de a recupera un procent cât mai mare din sumele de bani pe care clienții vi le datorează.

Ca și randament general, clienții noștri realizează, încă din prima lună, o creștere medie de 40% a recuperării creanțelor folosind serviciile noastre, comparativ cu rata generată de departamentele proprii. Putem face același lucru și pentru compania dumneavoastră!

Ver. 3 | Recomandarea | prezentarea unui nou produs sau serviciu

Anul trecut, agenția de ocupare a forței de muncă din <<introduceți numele orașului>> v-a recomandat pentru poziția de Director Vânzări la <<introduceți numele companiei>>, post pe care l-ați ocupat la foarte scurt timp de la interviu. Am dori să vă felicităm din nou pentru această excelentă realizare personală!

Suntem siguri că ați dori să fiți informat despre o oportunitate interesantă pe care agenția noastră v-o pune la dispoziție, și care vă poate ajuta să excelați într-o zonă dificilă a vânzărilor: recrutarea de agenți de vânzări cu șanse mari de reușită în acest domeniu competitiv.

Dorim să vă prezentăm noul serviciu de analiză și recrutare pentru personalul de vânzări al <<introduceți numele companiei>>.

Prin acest serviciu unic se pot identifica agenții de vânzări care au atitudinea și motivația corespunzătoare pentru succesul în zona de vânzări. Mai mult decât atât, datorită relației speciale pe care o avem, acest serviciu vine cu un cost mult mai mic, datorită reducerii de 25% pe care o vom aplica pentru compania dumneavoastră

Cum poate serviciul nostru să producă astfel de rezultate? Răspunsul este simplu.

<<introduceți 3-5 beneficii ale serviciului >>

Economisiți timp și bani continuând relația cu agenția noastră. Nu mai trebuie să recrutați intern noi agenți de vânzări sau să utilizați alte servicii de plasare personal, mai scumpe. Și, deoarece toți candidații sunt examinați și pregătiți de noi, nu pierdeți niciodată timpul intervievând persoane necalificate.

Vă vom contacta în curând pentru a discuta în detaliu despre noul nostru serviciu dar mai ales despre nevoile dumneavoastră în ceea ce privește personalul de vânzări.

Ver. 4 | Recomandarea | prezentarea unui nou produs sau serviciu

Felicitările dumneavoastră vor ajunge la timp grație noului nostru pachet <<introduceți numele pachetului/serviciului>>! Cel mai nou serviciu al companiei <<introduceți numele companiei>> îmbină scrierea de mână cu tehnologia informatică pentru crea cele mai frumoase felicitări personalizate disponibile pe piață.

Cum funcționează acest nou serviciu? Dumneavoastră ne puneți la dispoziție o listă de corespondență cu toate datele ocaziilor speciale sau sărbătorilor relevante pentru dumneavoastră, împreună cu o serie de mesaje scrise de mână. După aceea, tot ce mai trebuie sa faceți este să selectați maxim 20 de modele de felicitări din cele peste 350 de modele prezente pe site-ul nostru. De aici înainte, fluxul de creație decurge transparent pentru dumneavoastră, noi urmând să ne ocupăm de tot procesul.

De asemenea, puteți să consultați și broșura atașată pentru a selecta modelele care vă plac cel mai multe dintre felicitările noastre. Vă rugăm să ne sunați oricând la numărul de telefon <<introduceți numărul de telefon>>.

Suntem dornici să vă ajutăm să mențineți calde relațiile cu persoanele importante din viața dumneavoastră.

Ver. 5 | Recomandarea | prezentarea unui nou produs sau serviciu

Doriți să scrieți texte, e-mail-uri sau scrisori ca un profesionist? Vă simțiți fără inspirație atunci când începeți sa creați o astfel de comunicare? Aveți o idee clară, dar nu puteți compune frazele corecte?

Soluția pentru problema dumneavoastră este software-ul <<introduceți numele aplicației>>, o descoperire revoluționară în procesul de creație a textelor uzuale, care oferă suport real în procesul de creație. Având la bază un motor de inteligență artificială, programul își va dezvolta capabilitățile odată cu dumneavoastră.  

Sunați acum la <<introduceți numărul de telefon>> pentru a putea beneficia de o perioadă de probă de 30 de zile.

Ver. 6 | Recomandarea | prezentarea unui nou produs sau serviciu

Începând cu vara acestui an, <<introduceți numele companiei>> vă pune la dispoziție și serviciul de curățare draperii! Suntem prima opțiune atunci când vine vorba de curățarea covoarelor în <<introduceți numele orașului>>. În cei peste 20 de ani de activitate am reușit să oferim cele mai calitative servicii clienților noștri. Tocmai de aceea am decis să vă oferim o gamă cât mai diversificată de opțiuni pentru curățenia căminului dumneavoastră.

Suntem în posesia celui mai inovativ sistem de curățare a draperiilor disponibil de pe piață. Sunați-ne astăzi pentru o beneficia de o ofertă unică pentru curățarea draperiilor dumneavoastră de către cea mai eficientă echipă de curățenie din <<introduceți numele orașului>>.

Suntem disponibili între orele 9:00 și 19:00, de luni până sâmbătă. Ne puteți contacta la <<introduceți numărul de telefon>>.

Se încarcă
								
								

Categorii