Categorie: Recomandarea unui profesionist sau a unei afaceri

Ver. 1 | Recomandarea unui profesionist sau a unei afaceri

La ultima noastră întâlnire mi-ai solicitat să iți recomand o persoană care ar fi potrivită care să se alăture biroului tău de relații publice. Doresc pe această cale să îți recomand un student de-al meu care se potrivește perfect în rolul pe care l-ai descris.

Numele lui este <<introduceți numele persoanei>>. Un extrovert încă din copilărie, a impresionat profesorii din universitate ca fiind unul dintre cei mai imaginativi absolvenți care s-au înscris în programul nostru.

Personalitatea sa complexă îl recomandă pentru o carieră în relații publice. Săptămâna trecută am pregătit împreună un material pe care urma să îl prezentăm în fața Senatului Universității, și pot sa afirm cu încredere că <<introduceți numele persoanei>> este genul de persoană pe care vrei să o ai alături.

M-am gândit că mai întâi trebuie să-ți spun cine anume l-a recomandat, așa că i-am sugerat să te sune în a doua partea a săptămânii viitoare. Sper să ai timpul necesar de a parcurge acest mesaj până atunci. Sunt curios să văd dacă impresiile tale despre el se potrivesc cu ale mele. După întâlnire, te rog să-mi spui dacă mai ai nevoie să continui căutarea pentru a identifica și alte persoane. Ca întotdeauna, mă bucur să îți pot fi de ajutor!

Ver. 2 | Recomandarea unui profesionist sau a unei afaceri

Am fost bucuros să aud că în cele din urmă ați decis să construiți casa despre care am discutat în ultimul an. Un astfel de proiect poate fi o experiență foarte plină de satisfacții, însă este extrem important să alegeți dezvoltatorii imobiliari potriviți.

Aș vrea să-l cunoașteți pe <<introduceți numele persoanei>>, managerul firmei care ne-a construit casa. Reputația lui este una foarte bună, iar acum am dovezi pentru a susține această afirmație.

I-am spus că este posibil să îl contactați, pentru a vedea unele din lucrările lui dar și pentru a discuta cu beneficiarii, înainte de a face o alegere. După cum spuneam, îl recomand pe <<introduceți numele persoanei>> cu toată căldura și sunt convins ca dacă îl veți alege ca partener, nu veți regreta!

Ver. 3 | Recomandarea unui profesionist sau a unei afaceri

Luna trecută, în timpul deplasării la conferința de la <<introduceți numele orașului>>, m-am întâlnit cu doamna <<introduceți numele persoanei>>, care este directorul de marketing al <<introduceți numele companiei>> și a fost responsabilă pentru strategia de comercializare a mai multor produse de succes.

Are idei excelente despre modurile în care putem prezenta noul nostru produs.

Cred că ar fi în interesul nostru să stabilim o întâlnire în care sa punem bazele unei colaborări între firmele noastre. Sunt încrezător că veți fi la fel de impresionat de strategiile pe care le va prezenta și veți decide că este partenerul potrivit să se ocupe de campania noastră de marketing.

Ver. 4 | Recomandarea unui profesionist sau a unei afaceri

S-ar putea să te intereseze să-l întâlnești pe <<introduceți numele persoanei>>, un excelent scriitor independent cu care am lucrat în trecut. Ea ne-a ajutat să finalizăm înainte de termen proiectul despre care am discutat. Pe parcursul perioadei în care am colaborat, am fost foarte mulțumită de rezultatele sale.

I-am dat lui <<introduceți numele persoanei>> cartea ta de vizită, cu indicația să te sune, pentru ca ți-ar putea fi de mare ajutor. Sunt sigur că nu vei regreta întâlnirea cu ea pentru a discuta despre proiectul pe care îl derulezi.

Se încarcă
								
								

Categorii