Categorie: Refuz

Ver. 1 | Refuzul unei oferte de angajare | promovare | transfer

Vă mulțumesc că mi-ați oferit postul de inginer software la <<introduceți numele companiei>>. După evaluarea ofertei, luând în considerare echipa cu care voi colabora precum și oportunitatea tehnică și financiară, am decis să refuz momentan alte oferte de muncă, în așteptarea răspunsului dumneavoastră final. Într-adevăr, este o oportunitate minunată de a colabora cu oameni talentați care pot face diferența în acest proiect destinat să aibă un impact deosebit asupra pieței.

Din nefericire, o schimbare bruscă a situației mele personale îmi îngrădește complet posibilitatea de a îmi schimba reședința în alt oraș. Având în vedere aceste noi condiții, sunt nevoit să accept o poziție similară, la <<introduceți numele companiei>>, care aveau nevoie de un specialist în domeniul meu.

Angajamentul meu aici va fi de cel puțin șase luni, așa că sper să putem păstra legătura în cazul în care vor apărea noi oportunități.

Putem tine legătura pe adresa mea de e-mail personală. Mi-ar face plăcere ca pe viitor să găsim o cale de colaborare deoarece companiile cu oportunități spectaculoase, așa cum este a dumneavoastră, sunt greu de găsit.

Ver. 2 | Refuzul unei oferte de angajare | promovare | transfer

Vă mulțumesc pentru că ați considerat că sunt candidatul potrivit pentru a ocupa poziția de manager relații clienți la <<introduceți numele companiei>>.

Sunt onorat de această alegere, însă trebuie să refuz acest angajament.

Familia mea îmi solicită prezența pentru perioadă mai îndelungată de timp, de aceea sunt reticent să accept o poziție care necesită multiple deplasări lunare.

Vă mulțumesc din nou pentru încrederea în abilitățile mele!

Ver. 3 | Refuzul unei oferte de angajare | promovare | transfer

Sunt flatat de oferta dumneavoastră de a ocupa poziția de specialist sisteme de securitate pentru <<introduceți numele companiei>>.

Întotdeauna am dorit să mă alătur companiei dumneavoastră, însă la momentul la care s-a semnat contractul cu actuala companie la care activez, am fost de acord cu un angajament de un an.

Au rămas șase luni din acest contract, așa că voi rămâne la <<introduceți numele companiei>> pentru moment.

Vă mulțumesc din nou pentru oferta generoasă. Sper să avem ocazia de a începe o colaborare în viitor, atunci când circumstanțele actuale se vor fi schimbat.

Ver. 4 | Refuzul unei oferte de angajare | promovare | transfer

Mulțumesc din nou că mi-ai oferit o poziție în divizia internațională a <<introduceți numele companiei>>.

Am considerat cu atenție această oportunitate, care este foarte tentantă din multe puncte de vedere, însă datorită volumului ridicat de deplasări în interes de serviciu, sunt obligat să o refuz. Vreau să mă bucur de copiii și familia mea pentru intervalul următor.

Mi-a făcut plăcere întâlnirea cu dumneavoastră și vă mulțumesc din nou că v-ați gândiți la mine.

Ver. 1 | Refuzul de procesare a unei cereri

Am primit recent solicitarea de a vă anula polița de asigurare de viață și a rambursa primele pe care le-ați acoperit până în acest moment. Ne pare rău că nu mai aveți posibilitatea de a continua plata ratelor lunare la polița dumneavoastră.

În ceea ce privește anularea totală a poliței, dacă decideți să alegeți această opțiune, am fi dispuși să transferăm primele către un nou tip de asigurare, fără nici un cost.

În caz contrar, veți pierde primele deja acoperite. Dacă decideți să convertiți această asigurarea cu una clasică, la termen, vă rog completați formularele anexate și semnați în dreptul numelui.

Dacă totuși, în ciuda tuturor avantajelor pe care vi le oferim, luați în considerare anularea poliței, vă rugăm să sunați la <<introduceți numărul de telefon>> pentru a finaliza procedura.

Ver. 2 | Refuzul de procesare a unei cereri

Vă informăm că <<introduceți numele companiei>> regretă nemulțumirea față de husele auto pentru scaune, pe care le-ați achiziționat în luna <<introduceți luna>>. Însă, așa cum ați fost informat la momentul achiziției, husele vin însoțite de o garanție de un an de zile. 

Pentru a beneficia de rambursarea integrală a sumei achitate, trebuie să returnați husele în ambalajul original, însoțite de certificatul de garanție.

Aceste condiții apar pe cutia cu care au fost livrate produsele. De îndată ce primim coletul de la dumneavoastră vom rambursa integral contravaloarea produselor.

Ver. 3 | Refuzul de procesare a unei cereri

Ne pare rău să aflăm despre accidentul pe care l-ați avut pe lacul <<introduceți locația>> în care elicea de la barca dumneavoastră s-a rupt. Am stabilit din imaginile pe care le-ați trimis că motorul cu care este dotat barca dumneavoastră v-a fost vândut în urmă cu peste cinci ani și nu mai avem piese de schimb disponibile pentru acel model.

După cum bine știți, un motor de cinci ani depășește perioada de garanție, așadar nu vom putea înlocui elicea.

Cu toate acestea, avem un stoc generos de piese universale, pe care vi le oferim la prețuri rezonabile. Vă rugăm să veniți la magazin și vă vom ajuta cu plăcere.

Ver. 4 | Refuzul de procesare a unei cereri

Îmi imaginez cât de dezamăgit trebuie să fi fost când ați descoperit că rucsacul pe care l-ați cumpărat de la <<introduceți numele companiei>> este prea mic pentru tot echipamentul care vă este necesar într-o excursie de lungă durată.  

Cu toate că simpatizez cu situația dumneavoastră, rucsacul a fost cumpărat în timpul campaniei de Back Friday de anul trecut. Condițiile de desfășurare ale campaniei specificau exact că produsele achiziționate în acel interval nu se supun politicii de rambursări sau schimburi. Din păcate, este singura modalitate prin care compania noastră poate să ofere prețuri atât de scăzute la vânzările promoționale. Dacă am oferi posibilitatea de retur și/sau schimb, preturile ar crește considerabil la toate produsele.

Vă rog să regăsiți atașat un voucher în valoare de <<introduceți valoarea>>  pe care îl puteți folosi în toate magazinele din rețeaua noastră, la orice fel de produs.

Se încarcă
								
								

Categorii