Categorie: Refuzul un cadou

Ver. 1 | Refuzul un cadou

După cum v-am mărturisit, am admirat frumosul dumneavoastră stilou din clipa în care ne-am întâlnit. Nu m-am așteptat să mi-l faceți cadou! A fost într-adevăr un gest extrem de frumos! Din păcate, nu pot accepta acest cadou deoarece știu că obiectul are o valoare sentimentală pentru dumneavoastră. Însă, vă asigur că nu voi uita amabilitatea cu care mi l-ați oferit.

Ver. 2 | Refuzul un cadou

Am fost foarte atins de propunerea dumneavoastră de a avea grijă de copiii mei în timpul vacanței pe care mi-o plănuisem. De curând însă, a avut loc o schimbare de planuri și am decis că nu voi mai călători. Cu toate acestea, apreciez profund generozitatea dumneavoastră și sper să mă pot revanșa într-o zi.

Ver. 3 | Refuzul un cadou

Ce frumos din partea dumneavoastră să-mi trimiteți bilete pentru spectacolul de teatru de sâmbătă. Din păcate, cu mare regret trebuie să vă informez că nu pot accepta acest superb cadou. Politica noastră internă nu ne permite să acceptăm cadouri cu o valoare mai mare de <<introduceți suma>>. Îmi par sincer rău și sper că înțelegeți situația în care mă aflu. Vă mulțumesc că v-ați gândit la mine!

Ver. 4 | Refuzul un cadou

Mi-a plăcut frumoasa plantă pe care mi-ați trimis-o la birou. Din păcate, a trebuit să-i cer curierului să o returneze, deoarece nu avem voie să acceptăm cadouri de la clienți. Am apreciat sincer gestul dumneavoastră și aștept cu nerăbdare să continuăm și pe mai departe colaborarea noastră fructuoasă.

Se încarcă
								
								

Categorii