Categorie: Răspuns acuzații false

Ver. 1 | Răspuns acuzații false

Am primit scrisoare dumneavoastră din <<introduceți data>>, prin care susțineți că nu am înregistrat la finanțe achiziția automobilului meu din anul <<introduceți anul>>. Sunt sigur că aceasta este o simplă eroare de procesare. Compania care s-a ocupat de acest proces, mi-a verificat vehiculul în data de <<introduceți data>>, după care a expediat prin email formularul de inspecție, raportul privind emisiile și suma aferentă impozitului anual, către departamentul dumneavoastră. Atașez copiile tuturor acelor acte precum și dovada plății. Am încredere că aceste informații sunt suficiente pentru a corecta situația.

Ver. 2 | Răspuns acuzații false

Am primit scrisoarea dumneavoastră din <<introduceți data>>, prin care susțineți că organizația <<introduceți numele companiei>> a aruncat deșeuri periculoase în râul din <<introduceți numele orașului>>.

Doresc să va informez pe această cale că <<introduceți numele companiei>> nu produce și nu manipulează deșeuri periculoase. Obiectul principal de activitate al companiei noastre este procesarea alimentelor. De asemenea, sistemul de gestionare al deșeurilor este construit în conformitate cu cele mai stricte reglementări naționale în acest sens, sub politica de eliminarea completă a deșeurilor. Procesele tehnologice funcționează excelent, având ca produs finit o soluție semi-lichidă pe care fermierii din zonă o folosesc ca îngrășământ organic.

Vă invit să vizitați fabrica pentru a vă asigura că totul este în concordanță cu legile în vigoare.

Ver. 3 | Răspuns acuzații false

Am primit două somații pentru plată întârziată a unor taxe de școlarizare alocate unui cont de împrumut în numele meu, care nu a existat niciodată. Da, este adevărat că am absolvit recent universitatea <<introduceți numele universității>>, însă nu am primit niciodată vreo formă de ajutor financiar pentru studenți. Am inclus scanări ale documentelor de plată a taxelor pentru toți anii de studiu, unde veți vedea că aceste sume provin din conturi independente. Vă rog să verificați toate informațiile legate de datele mele financiare în înregistrările dumneavoastră. Sunt sigur că veți descoperi că aceasta este o simplă greșeală! Vă mulțumesc pentru cooperare.

Se încarcă
								
								

Categorii