Categorie: Scrisoare de dezacord cu privire la anumite tipuri de beneficii

Ver. 1 | Scrisoare de dezacord cu privire la anumite tipuri de beneficii

Conform corespondenței dumneavoastră din <<introduceți data>>, asigurarea mea medicală nu va acoperi costul operației mele. Înregistrările mele indică faptul că asistenta <<introduceți numele persoanei>> a sunat la biroul dumneavoastră și a obținut aprobarea pentru acoperirea costurilor acestei operații, înainte ca ea să aibă loc.

Prin urmare, solicit să mi se aloce suma necesară, acoperită de acest tip de asigurare, care este conform politicii companiei. Am vorbit cu administratorul de cont iar acesta confirmă că aprobarea constituie o garanție a asigurării. Până acum am fost mulțumit de calitatea asigurării mele medicale și sper să rezolvăm cât mai curând această neînțelegere.

Ver. 2 | Scrisoare de dezacord cu privire la anumite tipuri de beneficii

Vă mulțumesc pentru fișa analitică pe care mi-ați trimis-o, în care sunt detaliate primele generale la asigurarea de sănătate, precum și primele pentru noul tip de pachet pe care am convenit să îl contractăm. Suma lunară totală îmi asigură acoperirea pentru orice fel de problemă medicală, inclusiv pe perioada maternității.

Cu toate acestea, după examinarea în detaliu a contului meu de asigurat, am observat că asigurarea cheltuielilor legate de maternitate nu este inclusă în lista cheltuielilor pe care le-ați asigurat. Oare s-au înțeles greșit informațiile pe care le-am discutat despre tipul de asigurare?

Analizând pachetele similare ale firmelor de profil de pe piață, suma de <<introduceți suma>> este una rezonabilă pentru asigurarea descrisă, însă foarte ridicată dacă în ea nu se include și asigurarea pentru maternitate. Dacă acest tip de asigurare nu este inclusă, voi fi nevoita să îmi închei contractul cu compania dumneavoastră. Vă rog să mă vă contactați cu privire la acest aspect.

Ver. 3 | Scrisoare de dezacord cu privire la anumite tipuri de beneficii

Am primit un aviz privind faptul că polița mea de asigurare de viață, încheiată cu compania dumneavoastră a fost anulată. Cu toate că eu sunt titularul poliței numărul <<introduceți numărul poliței>>, numele meu nu este <<introduceți numele persoanei>>, așa cum apare pe informare și nu am vârsta de <<introduceți vârsta>>, după cum puteți vedea pe copia atașată a cărții mele de identitate.

Vă rog să îmi repuneți în drepturi polița pentru asigurarea mea de viață, fără penalități. Aștept să primesc o notificare de reînnoire în cel puțin două săptămâni. Sunt sigur că problema poate fi rezolvată în timp scurt, fără mari eforturi.

Ver. 4 | Scrisoare de dezacord cu privire la anumite tipuri de beneficii

În decursul lunii trecute, am revizuit situația financiară contribuțiilor mele anuale la fondul de pensii. Conform contractului, am virat lunar, timp de <<introduceți numărul de ani >> un procent de <<introduceți procentul>> din salariu în acest fond.

Vă rog să consultați copia atașată a extrasului de cont, în care am constatat că nu aveți nicio înregistrare a creditării fondului meu de pensionare cu banii aferenți anului <<introduceți anul>>, cu toate cu aceștia au fost virați lunar de către angajator. Am rugămintea să corectați înregistrările contabile pentru ca acestea sa reflecte fondurile mele actuale, și de asemenea, să îmi creditați contul cu dobânda corespunzătoare. Vă mulțumesc pentru ajutorul acordat în rezolvarea acestei probleme.

Se încarcă
								
								

Categorii