Categorie: Scrisoare de dezacord în relația cu un subordonat, superior sau o autoritate

Ver. 1 | Scrisoare de dezacord în relația cu un subordonat, superior sau o autoritate

Înțeleg necesitatea restructurării departamentului nostru, însă nu sunt de acord cu planul de a concedia mai mult de jumătate din personalul existent. Această echipă a funcționat remarcabil pentru a putea implementa planul ambițios pe care vi l-ați propus anul trecut și consider că ar fi o greșeală să fracturăm echipa.

Aș dori să mă întâlnesc cu dumneavoastră pentru a discuta alte modalități de îmbunătățire a eficienței departamentului nostru, fără problemele pe care le-ar putea provoca o concediere. Voi fi foarte încântat să discut toate acestea în detaliu cu dumneavoastră.

Vă rog să mă anunțați când aveți timp să ne întâlnim pentru a găsi o soluție la această problemă.

Ver. 2 | Scrisoare de dezacord în relația cu un subordonat, superior sau o autoritate

Doresc să știți că vă respect în calitate de manager al companiei, tocmai de aceea am decis să aduc în atenția dumneavoastră această situație dificilă. Am studiat problemele cu privire la proiectul <<introduceți numele proiectului>> și sunt convins că actualul nostru plan este defectuos și ar trebui în mod cert corectat.

Nu sunt de acord cu estimările privind perioada de execuție și costurile, întrucât este evident că beneficiile pe care la va aduce proiectul vor fi mult mai mici comparativ cu costurile. Am să pregătesc o justificare mai detaliată pe care o voi prezenta la ședința de luni.

Am nevoie de cel puțin o oră din timpul dumneavoastră pentru a parcurge modificările asupra cărora m-am documentat.

Ver. 3 | Scrisoare de dezacord în relația cu un subordonat, superior sau o autoritate

Doresc să vă anunț că nu sunt de acord cu sancțiunea pe care i-ați administrat-o studentului meu <<introduceți numele persoanei>>, săptămâna trecută. Situația era sub control, deoarece am aplicat strategia recomandată de consilierul școlar. Cred că ați comis o eroare intervenind în acest proces fără a discuta mai întâi cu mine.

Procedând astfel, mi-ați subminat autoritatea pe care tocmai am câștigat-o în sala de clasă. Aș fi încântat să mă întâlnesc cu dumneavoastră pentru a avea o discuție legată de modul în care putem aborda diversele probleme legate de disciplina din sala de clasă și modul lor de aplicare.

Ver. 4 | Scrisoare de dezacord în relația cu un subordonat, superior sau o autoritate

În calitate de părinte, vă asigur că îngrijorarea dumneavoastră cu privire la această veste este de înțeles. Fiul dumneavoastră <<introduceți numele elevului>> este momentan corigent la istorie și engleză. Mai mult, pe lângă notele sale mici, acesta are multe absențe la diferite discipline. La engleză, acesta a lipsit la trei ore din cinci săptămâna trecută.

A fost atenționat și conștientizat în acest sens chiar de domnul director. Secretara dânsului v-a sunat în repetate rânduri și v-a trimis și două email-uri. Am ales să vă contactez direct la locul de muncă pentru a mă asigura că veți fi înștiințat de această situație. Din cauza performanțelor slabe ale fiului dumneavoastră, acesta va trebui să își rezolve corigențele pentru a putea absolvi în final școala.

Vă rog să mă sunați direct în cazul în care doriți să aflați mai multe detalii sau dacă aveți orice fel de întrebare.

se incarca
								
								

Categorii