Categorie: Scrisoare de dezacord referitoare la erori financiare (facturi, chirii, etc.)

Ver. 1 | Scrisoare de dezacord referitoare la erori financiare (facturi, chirii, etc.)

În data de <<introduceți data>> am primit o factură în valoare de <<introduceți suma>> de la compania dumneavoastră. Împrumutul pe care l-am contractat în urmă 5 ani a fost plătit integral anul acesta. Conform contractului de împrumut bancar, am fost obligat să plătesc o suma lunară în valoare de <<introduceți suma>>.

De asemenea, acordul precizează clar că <<introduceți numele companiei>> nu îmi va percepe penalități pentru plata în avans a împrumutului. Cu toate acestea, în factura din ianuarie mi se solicită plata unei sume de <<introduceți suma>>, considerată a fi o penalitate. Vă informez pe această cale că nu voi achita suma pe care o solicitați, deoarece această solicitare încalcă condițiile acordului nostru.

M-am conformat condițiilor contractului nostru și aștept ca organizația dumneavoastră să îmi returneze biletul de ordin în termen de două săptămâni de la primirea acestei note de informare. Vă mulțumesc pentru înțelegere și aștept rezoluția dumneavoastră.

Ver. 2 | Scrisoare de dezacord referitoare la erori financiare (facturi, chirii, etc.)

Tocmai am primit declarația fiscală a <<introduceți numele companiei>> în care se pare că există o discrepanță între înregistrări. În declarație apar două plăți spre contul <<introduceți numărul contului>>, când de fapt noi am efectuat o singură achiziție de la compania respectivă, în valoare de <<introduceți suma>> la data de <<introduceți data>>. A doua plată este în mod evident o eroare, deoarece nu am mai avut tranzacții ulterioare.

Vă rog să verificați înregistrările dumneavoastră și să îmi trimiteți documentele revizuite. Dacă se dovedește a fi un caz de fraudă, sunt pregătit să prezint lista tranzacțiilor noastre financiare cu <<introduceți numele companiei>>. Am fost întotdeauna mulțumit de colaborarea noastră cu compania în cauză și sunt încrezător că veți face tot posibilul să rezolvați această problemă.

Ver. 3 | Scrisoare de dezacord referitoare la erori financiare (facturi, chirii, etc.)

Am constatat că factura pe care mi-ați trimis-o ieri, aferentă evenimentelor pe care le-am organizat împreună, este incorectă. În factură sunt evidențiate 250 de meniuri, pentru care s-a facturat suma de <<introduceți suma>>, însă totalul este de doar 230 de meniuri, conform desfășurătorului meu. Deoarece am nevoie de o factură exactă în scop fiscal, voi efectua plata la momentul în care primesc factura corectată. Aștept cu nerăbdare răspunsul dumneavoastră.

Ver. 4 | Scrisoare de dezacord referitoare la erori financiare (facturi, chirii, etc.)

Spre surprinderea mea, am primit astăzi o factură incorectă de la dumneavoastră. Probabil ați omis concluzia discuției noastre din <<introduceți data>>, prin care am agreat că suma tranzacției va fi de <<introduceți suma>>, pentru lucrarea de artă a artistului <<introduceți numele persoanei>>. Sunt sigur că putem rezolva rapid această problemă deoarece aș dori să continuăm colaborarea și să vă recomand atât prietenilor cât și familiei mele, care ar avea nevoie de serviciile dumneavoastră. Vă rog să îmi trimiteți factura corectată. Mulțumesc mult.

se incarca
								
								

Categorii