Categorie: Scrisoare de dezacord referitoare la o inițiativă legislativă

Ver. 1 | Scrisoare de dezacord referitoare la o inițiativă legislativă

Vă scriu această scrisoare în calitate de cetățean al <<introduceți numele orașului>> pentru a vă îndemna să votați împotriva proiectului <<introduceți numele proiectului>> care este supus spre aprobare în această toamnă. Acest proiect va reduce și mai mult cotele, deja scăzute, care reglementează vânzările de lemn din toată zona județului nostru.

În plus, dacă se va aproba, legea va permite companiilor care exploatează mii de hectare de pădure să continue cu metodele extensive de defrișare pe care le aplică în prezent. Am văzut în dinamică cum se distrug mii de hectare de pădure, fără ca nimeni să fie tras la răspundere.

Este posibil ca toate aceste companii să facă presiuni pentru a sprijini această legislație, dar, cu opoziția funcționarilor publici precum dumneavoastră, putem colabora în scopul găsirii unor soluții echilibrate, pe termen lung, la problemele cu care ne confruntăm.

Ver. 2 | Scrisoare de dezacord referitoare la o inițiativă legislativă

În calitate de locuitor al <<introduceți numele localității>> și iubitor al spațiilor deschise, doresc să știu că fiecare copil poate să se bucure pe deplin de plimbări în aer liber. Așadar, scriu această scrisoare împotriva inițiativei lui <<introduceți numele persoanei>>, care își dorește să sistematizeze zona dispusă între <<introduceți numele străzilor>>. Este o încercare precară de a realiza o nevoie imediată, fără a ține cont de obiectivele de pe termen lung.

Cât timp va avea prioritate piața imobiliară asupra mediului? Când vom realiza cât de valoros și de neînlocuit este spațiul nepoluat de care dispunem? Nu ați luat niciodată o poziție fermă contra acestor proiecte, însă acum avem nevoie de ajutorul dumneavoastră.

Vă rugăm să votați împotriva acestui proiect.

Ver. 3 | Scrisoare de dezacord referitoare la o inițiativă legislativă

Sunt Președintele Asociației <<introduceți numele asociației>> din <<introduceți numele localității>> și reprezint peste 150 de vârstnici din comunitatea noastră. Ne îngrijorează diminuarea cotei de suport financiar existentă pentru serviciile de transport, care se aplică persoanelor de peste 65 de ani. Acești vârstnici depind de serviciul mai sus menționat pentru a putea ajunge la diverse programări medicale sau în alte zone de interes, deoarece mulți nu mai pot conduce.

Pe lângă acest aspect, acest serviciu le permite să rămână în casele lor, mai degrabă decât să fie nevoiți să stea în cămine pentru bătrâni, care sunt foarte costisitoare. În acest fel, vârstnicii beneficiază de o anumită independență care le face foarte bine din punct de vedere psihologic.

Vă rugăm să luați atitudine împotriva reducerii fondului alocat serviciilor de transport.

se incarca
								
								

Categorii