Categorie: Scrisoare generală de dezacord

Ver. 1 | Scrisoare generală de dezacord

Am fost profund îngrijorat de afirmația dumneavoastră de la ședința de consiliu de aseară, în care ați afirmat că ați vorbit cu toți colegii din departamente despre situația existentă și că toți au fost de acord cu punctul dumneavoastră de vedere. După cum știți de la ședința noastră internă, eu și alți câțiva colegi nu suntem de acord cu opinia dumneavoastră.

Noi susținem în continuare că ar fi mult mai bine să continuăm cu actualul sistem de contabilitate decât să facem schimbări majore la jumătatea anului. Propunerile dumneavoastră ar putea funcționa și, fără îndoială, merită să fie luate în calcul. Însă, consider că nu este nevoie să vă grăbiți în a face schimbări care să ne mărească volumul de muncă și care foarte probabil ar genera diverse de neînțelegeri atât interne cât și cu partenerii externi.

Ver. 2 | Scrisoare generală de dezacord

Am primit informarea din partea conducerii școlii prin care se solicită elevilor să meargă la școală sâmbăta, pentru a recupera zilele pierdute în această iarnă, din cauza vremii rele. Sunt de acord că administrația trebuie să se asigure că elevii participă la un număr fix de zile școlare în fiecare semestru iar sâmbăta poate fi singura opțiune pentru a recupera zilele lipsă.

Cu toate acestea, informarea primită a venit cu doar două zile înainte de data propriu-zisă, iar noi am planificat în acest week-end o vacanță de trei zile. Vă sugerez să alegeți o altă sâmbătă sau să extindeți anul școlar cu o zi. Din nefericire, copiii noștri nu vor putea participa în această sâmbătă la ore.

Ar fi păcat dacă genul acesta de decizii să afecteze dinamica bună a relațiilor din cadrul școlii. Sunt convins că după ce administrația va fi la curent cu preocupările părinților, vor reconsidera această decizie.

Ver. 3 | Scrisoare generală de dezacord

La ultima programare la stomatolog a fiicei mele, mai exact la 6 luni de la prima vizită, i s-a spus că tratamentul ei este în ultima etapă, așadar ar trebui să poarte aparatul de corecție doar până la următoarea programare. Contractul pe care l-am semnat preciza clar că programul ei de tratament va dura 18 luni și va include utilizarea unui aparat dentar fix destinat ambelor arcade.

Așadar, se pare că s-a comis o greșeală, deoarece fie nu are nevoie de tratamentul suplimentar care ne-a fost prezentat inițial, caz în care nu ar trebui să îl plătesc, fie are nevoie de el, ceea ce va genera un cost suplimentar, asupra căruia nu am agreat.

Vă rog să consultați fișele ei medicale și să mă anunțați care este situația corectă.

Se încarcă
								
								

Categorii