Categorie: Scrisori de intenție

Ver. 1 | Scrisoare de aplicare/intenție pentru viză/lucru/studiu într-o țară străină

Este o mare onoare să accept poziția de Președinte Onorific pentru care am fost nominalizat de către organizația dumneavoastră. Pe această cale vă confirm încă odată ca aveți permisiunea de a-mi folosi numele, alături de cel al companiei, în comunicările oficiale. De asemenea, sunt extrem de interesat de progresul activităților pe care le desfășurați și aș aprecia daca mi-ați trimite scurte informări fiecare obiectiv pe care îl aveți în plan. Comunitatea noastră are de câștigat foarte mult dacă obiectivele pe care ni le propunem vor fi atinse. Fie ca eforturile noastre comune sa fie încununate de succes!

Ver. 2 | Scrisoare de aplicare/intenție pentru viză/lucru/studiu într-o țară străină

Vă scriu aceste rânduri pentru a vă solicita sprijinul în obținerea unei viza de student pentru perioada <<introduceți perioada>>. Mi s-a oferit o bursă de cercetare la Universitatea din <<introduceți numele orașului>>.

Am rugămintea să îmi trimiteți toate informațiile și formularele necesare la adresa de email <<introduceți e-mail>>.

Vă mulțumesc mult pentru ajutorul acordat în acest demers!

Ver. 3 | Scrisoare de aplicare/intenție pentru viză/lucru/studiu într-o țară străină

Am acceptat un loc de muncă la <<introduceți numele companiei>> din  <<introduceți numele țării>> și am nevoie, conform legislației în vigoare, de viză tip <<introduceți tipul vizei>> care să îmi permită să lucrez în țara dumneavoastră pentru o perioadă de 24 de luni.

Vă rog să îmi trimiteți toate formularele de informare precum și cererile necesare pentru a putea demara procesul de obținere a acestui tip de viză.  În plus, am rugămintea să mă informați dacă mai există pași suplimentari pe care îi pot face pentru a accelera procesul. Pot fi contactat la următoarea adresă de email: <<introduceți e-mail>>.

Vă mulțumesc anticipat pentru ajutor!

Ver. 1 | Scrisoare de aplicare/intenție pentru studii într-o universitate străină

Distinși membri ai Comisiei de Evaluare, doresc pe această cale să solicit mai multe detalii referitoare la programul de studii postuniversitare în <<introduceți numele disciplinei>>  al Universității din <<introduceți numele orașului>>.

Aceasta este o bună oportunitate pentru a obține o diplomă de masterat, având în vedere că specializarea mea principală, obținută cu opt ani în urmă la Universitatea din <<introduceți numele orașului>>, este <<introduceți numele disciplinei>>.

Vă rog să îmi trimiteți toate formularele de înscriere, inclusiv informații despre ajutorul financiar și oportunitățile de angajare pentru studenții străini, la adresa de email <<introduceți e-mail>>.

Ver. 2 | Scrisoare de aplicare/intenție pentru studii într-o universitate străină

Aș dori să aflu mai multe detalii despre programul dumneavoastră de internship pentru asistenții medicali cu domiciliul în altă țară. Sunt o asistentă medicală calificată și moașă, cu studii finalizate la Universitatea din <<introduceți numele orașului>> în urmă cu 4 ani.

Vă rog să îmi trimiteți toate informațiile necesare la adresa de email <<introduceți e-mail>>.

Ver. 3 | Scrisoare de aplicare/intenție pentru studii într-o universitate străină

Vă scriu aceste rânduri pentru a solicita informații legate de programul de schimb de experiență internațional al studenților Universității din <<introduceți numele orașului>>.

Momentan sunt student la Universitatea din <<introduceți numele orașului>> și doresc să-mi extind experiența prin participarea la un schimb de experiență cu studenți dintr-o  universitate din altă țară, timp de un semestru.

Rezultatele mele sunt remarcabile, de aceea, după absolvire, am fost invitat să îmi continui studiile în domeniul epidemiologiei în cadrul departamentului de specialitate al Universității din <<introduceți numele orașului>>.

Am rugămintea să trimiteți toate informațiile relevante referitoare la cererea mea pe adresa de email <<introduceți e-mail>>.

Ver. 1 | Scrisoare de aplicare pentru angajarea temporară într-o țară străină

Sunt foarte interesat de orice informație pe care mi-o puteți oferi cu privire la angajarea temporară în compania dumneavoastră în perioada <<introduceți perioada>>. Sunt profesionist cu calificări excelente în multe domenii, printre care administrarea rețelelor informatice, proiectarea grafică și întreținerea computerelor.

Obiectivul meu este să obțin o poziție într-unul din aceste domenii, astfel încât să pot învăța mai multe despre practicile IT din companiile specializate care fac parte din grupul dumneavoastră.

În prezent, dețin o diplomă de licență în automatizări și intenționez să-mi continuu studiile în domeniul administrării afacerilor internaționale.

CV-ul meu este atașat. Vă voi contacta telefonic în decursul zilelor următoare pentru a discuta despre perspectivele mele.

Ver. 2 | Scrisoare de aplicare pentru angajarea temporară într-o țară străină

Vă scriu aceste rânduri cu speranța că poziția de arhitect pentru proiectele imobiliare pe care le veți derula începând cu anul viitor in <<introduceți numele orașului>> mai este de actualitate.

Am o diplomă de licență în arhitectură la Universitatea din <<introduceți numele orașului>>, unde am urmat și un master în anul <<introduceți anul>>. De asemenea, am fost angajat în ultimele două veri ca supervizor al unor proiecte de amploare din <<introduceți numele orașului>> (pot oferi referințe la cerere).

În prezent, lucrez cu echipa Prof. Dr. <<introduceți numele persoanei>>, care a fost amabil să redacteze o scrisoare de recomandare, pe care v-o atașez împreună cu CV-ul meu și lista de proiecte.

Se încarcă
								
								

Categorii