Categorie: Răspuns la solicitarea de a transmite date suplimentare referitoare la experiența profesională

Ver. 1 | Răspuns la solicitarea de a transmite date suplimentare referitoare la experiența profesională

Vă mulțumesc pentru interesul pe care l-ați acordat scrisorii mele de intenție. Deoarece sunt foarte interesat de noua poziție din cadrul <<introduceți numele companiei>>, vă transmit o serie de informații suplimentare care sper că vor sublinia conexiunea semnificativă dintre abilitățile mele profesionale și calificările necesare pentru poziția de <<introduceți numele poziției>>.

Pentru a afla mai multe detalii decât cele prezente în CV, vă rog să contactați oricare dintre persoanele enumerate la secțiunea referințele de la finalul CV-ului meu. Tot în acea secțiune veți găsi detalii despre experiențele mele profesionale anterioare precum și o descriere mai largă a competențelor mele.

Dacă aveți orice fel de întrebare sau doriți să aflați mai multe detalii despre calificările mele, vă stau la dispoziție. De asemenea, sunt deschis să discut toate aceste aspecte personal. Vă mulțumesc pentru timpul acordat!

Ver. 2 | Răspuns la solicitarea de a transmite date suplimentare referitoare la experiența profesională

Am primit informarea cu privire la planurile dumneavoastră de a crea un nou post în departamentul pe care îl coordonați și doresc să vă mulțumesc pe această cale pentru invitația de a îmi depune CV-ul în vederea unei posibile recrutări.

Întrucât am o experiență de 5 ani ca și <<introduceți numele postului>> în cadrul companiei <<introduceți numele companiei>>, am certitudinea că mă calific pentru a face parte din echipa care se va ocupa de dezvoltarea noului dumneavoastră produs. Am atașat CV-ul meu, care cuprinde toate informațiile relevante. Deși masterul meu a fost făcut într-un domeniu conex celui pentru care aplic acum, experiența mea profesională s-a axat pe documentarea extensivă în <<introduceți numele domeniului>>.

Vă mulțumesc pentru timpul acordat și aștept cu nerăbdare să ne întâlnim personal pentru a discuta despre această oportunitate.

Ver. 3 | Răspuns la solicitarea de a transmite date suplimentare referitoare la experiența profesională

Am fost încântat de oportunitatea de a discuta cu dumneavoastră săptămâna trecută. Până acum nu am avut ocazia să îmi pun în practică abilitățile mele <<introduceți o calitate relevantă>>, însă recunosc că ideea pe care mi-ați prezentat-o m-a intrigat.

La cererea dumneavoastră, vă trimit o copie a CV-ului precum și referințele de la cei ultimii trei angajatori. În perioada anterioară mi-am axat mare parte a cercetării într-un domeniu similar cu al dumneavoastră, lucrând pentru <<introduceți numele companiei>>.

Datorită experienței mele, am dobândit multiple calificări și supra specializări în această vastă ramură de activitate. Am absolvit secția <<introduceți denumirea specializării>> cu intenția de a mă angaja într-o companie multinațională după absolvire. Aștept cu nerăbdare sa mă întâlnesc cu dumneavoastră odată ce aveți șansa de a-mi revizui calificările.

Ver. 4 | Răspuns la solicitarea de a transmite date suplimentare referitoare la experiența profesională

Ca răspuns la solicitarea dumneavoastră referitoare la furnizarea de alte informații suplimentare, am completat formularul pe care mi l-ați solicitat, la care am anexat și o copie a CV-ului meu. În ultimii ani am activat pe poziția de <<introduceți numele postului>>.

Responsabilitățile mele curente includ <<introduceți detalii despre actualul loc de muncă>>. Am absolvit facultatea de <<introduceți numele facultății>> în anul <<introduceți anul>> aflându-mă în top 10 și primind calificativul “excelent”.

De asemenea, am participat și la cursuri de formare în domeniul <<introduceți numele domeniului>>. Vă mulțumesc pentru interes și aștept să ne întâlnim personal pentru a discuta în detaliu această potențială colaborare.

Ver. 5 | Răspuns la solicitarea de a transmite date suplimentare referitoare la experiența profesională

Vă mulțumesc că ați răspuns într-un timp așa de scurt cererii mele de angajare. Sunt foarte interesat poziția pe care o aveți disponibilă și sunt convins că sunt candidatul potrivit pentru acest post. După cum ați solicitat, v-am atașat CV-ul meu actual, care include detalii privind experiența mea profesională din ultimii 5 ani. Apreciez încrederea dumneavoastră în abilitățile mele și sunt sigur că pot contribui la creșterea companiei.

După ce veți analiza aplicația mea, vă rog să mă contactați pentru informații sau întrebări suplimentare. Aștept cu nerăbdare să vă cunosc personal și să discutăm în detaliu despre această oportunitate.

Sunt disponibil pentru un interviu în majoritatea zilelor săptămânii. Vă mulțumesc din nou pentru timpul acordat și aștept cu nerăbdare răspunsul dumneavoastră.

Ver. 6 | Răspuns la solicitarea de a transmite date suplimentare referitoare la experiența profesională

Mi-a plăcut foarte mult prezentarea dumneavoastră precum și conversația pe care am purtat-o după conferința de la finalul lunii trecute. După cum mi-ați solicitat, am atașat acestui e-mail CV-ul meu actual.

Sunt în căutarea unei noi poziții care să îmi stimuleze abilitățile. Am o experiență semnificativă în domeniul <<introduceți numele domeniului>>.

Mă bucur că doriți să îmi revizuiți CV-ul și aștept cu nerăbdare această oportunitate de a discuta despre cum experiența si calitățile mele ar putea contribui la progresul companiei <<introduceți numele companiei>>.

Ver. 7 | Răspuns la solicitarea de a transmite date suplimentare referitoare la experiența profesională

După cum ați solicitat, vă trimit CV-ul meu actualizat. Apreciez interesul dumneavoastră de a afla mai multe detalii despre experiența și calitățile mele. Sunt încrezător că veți sesiza imediat compatibilitatea între experiența mea și nevoile companiei dumneavoastră.

De asemenea, vă pot pune la dispoziție o serie de referințe de la cei mai importanți colaboratori de-ai mei, pentru a vă convinge de calitatea proiectelor mele anterioare. M-ar încânta ideea de a discuta cu dumneavoastră în persoană. Vă mulțumesc anticipat pentru timpul acordat!

Se încarcă
								
								

Categorii