Categorie: Răspuns la un anunț de angajare | solicitarea unui interviu

Ver. 1 | Răspuns la un anunț de angajare | solicitarea unui interviu

Vă scriu ca răspuns la anunțul dumneavoastră referitor la ocuparea poziției de <<introduceți numele postului>> din cadrul universității <<introduceți numele universității>>. Sunt absolvent al unui master în <<introduceți numele domeniului>> și am experiență de peste <<introduceți numărul de ani>> în acest domeniu de cercetare. În plus, am redactat capitolul din cartea <<introduceți numele cărții>> care detaliază noile metode de lucru din acest domeniu.

Această muncă, care a însumat peste un an de cercetare, a presupus colectarea de informații adiționale relevante acestui tip de cercetare științifică. Anii petrecuți în <<introduceți numele departamentului>> m-au pregătit pentru diverse tipuri de provocări intelectuale, cum ar fi scrierea de articole pentru diverse categorii de cititori, articole publicate în jurnale internaționale. De asemenea, sub îndrumarea domnului Profesor <<introduceți numele persoanei>>, mi-am îndreptat eforturile spre un nou domeniu conex de cercetare, <<introduceți numele domeniului>>. Această nouă ramură are nevoie de cercetători capabili să o facă mult mai interesantă și captivantă, în special în această perioadă în care mulți dintre tinerii absolvenți caută să își definească traseul academic viitor.

Consider că aș fi potrivit pentru această poziție, datorită vastelor cunoștințe pe care le-am acumulat de-a lungul anilor. În CV-ul meu veți descoperi și alte detalii suplimentare relevante calificărilor mele. În cazul în care sunt necesare alte documente sau informații, vi le voi oferi cu multă plăcere. Mă puteți contacta la <<introduceți numărul de telefon>>. Aștept cu nerăbdare să vă întâlnesc personal și să putem toate detaliile despre această poziție.

Ver. 2 | Răspuns la un anunț de angajare | solicitarea unui interviu

Îmi doresc să aplic pentru poziția de <<introduceți numele funcției>> din cadrul companiei <<introduceți numele companiei>>. După cum veți observa din CV-ul meu, am experiență de câțiva ani în acest domeniu, iar recent am obținut diploma de master din cadrul universității <<introduceți denumirea universității>>. În timp ce lucram la teza de absolvire, am fost interesat în mod special de <<introduceți numele domeniului >>, astfel că cercetările mele s-au axat cu predilecție pe această zonă. De-a lungul anilor, am conceput o serie de materiale informative care acoperă toate informațiile de bază despre acest domeniu.

De asemenea, mi-am dezvoltat abilitățile de comunicare și de rezolvare a problemelor, precum și alte caracteristici de comportament relevante în acest domeniu. Pe de altă parte, excelez în domeniul relațiilor interpersonale, având abilități de conducere care îmi permit să lucrez atât independent, cât și în cadrul unei echipe. În acest moment sunt în căutarea unui post de <<introduceți denumirea postului >> cu normă întreagă.

Sunt încrezător că atât calificările mele, cât și experiența mea, vor aduce o plus valoare companiei dumneavoastră. În acest sens, aș aprecia dacă am putea stabili o dată pentru un interviu, în funcție de disponibilitatea dumneavoastră. Mă puteți suna oricând la <<introduceți numărul de telefon>>.Am atașat, de asemenea, CV-ul meu actualizat. Mulțumesc că luați toate aceste aspecte în considerare și aștept cu nerăbdare răspunsul dumneavoastră.

Ver. 3 | Răspuns la un anunț de angajare | solicitarea unui interviu

Vă scriu cu dorința de a aplica pentru postul de <<introduceți numele postului>> care a fost recent publicat pe <<introduceți numele site-ului web>>. Dacă veți considera oportun să analizați activitățile mele anterioare sunt convins că mă veți considera un pion care poate juca un rol important în dezvoltarea viitoare a companiei dumneavoastră. Mă consider un profesionist dedicat, care are capacitatea de a gestiona foarte bine multiple sarcini și responsabilități.

Datorită educației, abilităților și experienței mele pe care o dețin, mă consider pregătit să fac față provocărilor acestei poziții. Succesul companiei este și succesul meu, așadar vă puteți baza pe implicarea mea totală. Sunt încrezător că într-un interval relativ scurt voi deveni un atu real pentru compania dumneavoastră, deoarece această funcție îmi oferă adevăratele provocări și responsabilități pe care le caut de mult timp.

Mi-ar plăcea să stabilim o întâlnire pentru a discuta mai multe detalii despre această poziție. Mă puteți apela oricând la <<introduceți numărul de telefon>> sau puteți să îmi trimiteți un e-mail la adresa <<introduceți e-mail>>. Vă rog să mă contactați pentru a stabili o dată pentru întâlnire. Vă mulțumesc și aștept cu nerăbdare răspunsul dumneavoastră.

Ver. 4 | Răspuns la un anunț de angajare | solicitarea unui interviu

Vă scriu în legătură cu anunțul dumneavoastră de angajare pentru poziția de <<introduceți numele postului>>. În timp ce exploram site-ul companiei pentru a afla mai multe detalii despre scopul și direcția acesteia, am descoperit informații interesante despre istoria și obiectivele pe care vi le propuneți la nivel organizațional, informații care îmi întăresc convingerea că experiența mea anterioară de educație și muncă mă califică pentru postul de <<introduceți numele postului>>.

În speranța că îmi veți evalua personal abilitățile și calitățile, vă atașez CV-ul meu actualizat. De asemenea, aș aprecia oportunitatea de a discuta toate aceste detalii personal, de aceea, vă rog să mă contactați oricând aveți timp pentru a stabili un interviu.

Îmi voi ajusta programul în funcție de preferințele dumneavoastră. Sunt foarte încântat de posibilitatea de a lucra pentru compania dumneavoastră! Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și aștept cu nerăbdare răspunsul dumneavoastră.

Ver. 5 | Răspuns la un anunț de angajare | solicitarea unui interviu

Săptămâna trecută am vorbit cu ofițerul dumneavoastră de resurse umane despre poziția de <<introduceți numele funcției>> disponibilă în carul companiei dumneavoastră. Amândoi am fost de acord că acest loc de muncă se potrivește perfect cu obiectivele și calificările mele.

Timp de <<introduceți numărul de ani>> am fost angajat ca și <<introduceți numele funcției>> la <<introduceți numele companie>>. În acest interval am participat la dezvoltarea a două aplicații care sunt utilizate astăzi pe scară largă în <<introduceți numele domeniului>>. Bursa mea postuniversitară în domeniul „deep learning” mi-a oferit pregătirea necesară administrării mai multor proiecte din domeniul inteligenței artificiale în paralel.

Am atașat CV-ul meu în care am detaliat mai multe informații despre experiența și educația mea. Sunt nerăbdător să vă întâlnesc pentru a discuta modul în care calificarea și experiența mea ar putea satisface nevoile companiei dumneavoastră.

Ver. 6 | Răspuns la un anunț de angajare | solicitarea unui interviu

Vă mulțumesc pentru că m-ați contactat, prin intermediul departamentului dumneavoastră de resurse umane, cu privire la poziția de <<introduceți numele postului>>. După cum puteți observa, experiențele mele educaționale anterioare m-au ajutat să dobândesc o serie de abilități care mi-au permis să îmi dezvolt un stil de lucru flexibil și adaptiv, potrivit cu viziunea companiei dumneavoastră.

Însă, experiența și pregătirea mea depășesc lista de cerințe detaliată în descrierea postului, aș aprecia oportunitatea de a discuta cu dumneavoastră personal, despre care ar putea fi rolul meu potențial în cadrul companiei, având în vedere că putem discuta despre o supra calificare.

Vă rog să mă contactați pentru a stabili o întâlnire. Apreciez timpul pe care mi l-ați acordat și aștept cu nerăbdare răspunsul dumneavoastră.

Ver. 7 | Răspuns la un anunț de angajare | solicitarea unui interviu

Vă scriu în legătură cu anunțul pentru postul de <<introduceți numele postului>> din cadrulcompaniei <<introduceți numele companiei>>. În prezent, lucrez ca și <<introduceți ocupația actuală>> însă mi-aș dori să fac parte din echipa care se va ocupa de noul dumneavoastră proiect <<introduceți detalii>>. Am lucrat la o serie de programe care se ocupă cu automatizarea diferitelor procese de producție și de asemenea, sunt implicat în dezvoltarea aplicațiilor care se utilizează în mod curent în <<introduceți numele domeniului>>.

Pasiunea mea pentru acest domeniu a începutîn timpul studiilor universitare, pe care le-am finalizat cu lucrarea de absolvire intitulată <<introduceți titlul lucrării>>. Vă atașez CV-ul meu și aștept cu nerăbdare o oportunitate pentru un interviu personal.

Ver. 8 | Răspuns la un anunț de angajare | solicitarea unui interviu

Ca răspuns la anunțul dumneavoastră din <<introduceți numele locației>>, doresc să aplic pentru postul de <<introduceți denumirea postului>>. Înainte de relocarea în <<introduceți numele orașului>> am coordonat o afacere de succes în domeniul <<introduceți domeniului>> pentru o perioadă de <<introduceți numărul de ani>>.

Deși diploma mea de absolvire a fost dobândită în urmă cu mai bine de 20 de ani, nu m-am bazat exclusiv pe abilitățile pe care le-am obținut în timpul universității. Pe parcursul acestor ani am absolvit multiple cursuri de formare, majoritatea dintre ele în domenii apropiate activității dumneavoastră de bază.

Toate acestea sunt descrise detaliat în CV-ul pe care l-am atașat. Consider că pot ajuta compania dumneavoastră atât datorită experienței mele bogate, dar și dorinței de a învăța cât mai multe lucruri noi. Mă puteți suna oricând la <<introduceți numărul de telefon>>. Aș fi încântat(ă) să discut în continuare cu dumneavoastră despre poziția pe care mi-o doresc.

se incarca
								
								

Categorii