Categorie: Scrisoare de intenție pentru acceptarea la studii într-o universitate străină

Ver. 1 | Scrisoare de aplicare/intenție pentru studii într-o universitate străină

Distinși membri ai Comisiei de Evaluare, doresc pe această cale să solicit mai multe detalii referitoare la programul de studii postuniversitare în <<introduceți numele disciplinei>>  al Universității din <<introduceți numele orașului>>.

Aceasta este o bună oportunitate pentru a obține o diplomă de masterat, având în vedere că specializarea mea principală, obținută cu opt ani în urmă la Universitatea din <<introduceți numele orașului>>, este <<introduceți numele disciplinei>>.

Vă rog să îmi trimiteți toate formularele de înscriere, inclusiv informații despre ajutorul financiar și oportunitățile de angajare pentru studenții străini, la adresa de email <<introduceți e-mail>>.

Ver. 2 | Scrisoare de aplicare/intenție pentru studii într-o universitate străină

Aș dori să aflu mai multe detalii despre programul dumneavoastră de internship pentru asistenții medicali cu domiciliul în altă țară. Sunt o asistentă medicală calificată și moașă, cu studii finalizate la Universitatea din <<introduceți numele orașului>> în urmă cu 4 ani.

Vă rog să îmi trimiteți toate informațiile necesare la adresa de email <<introduceți e-mail>>.

Ver. 3 | Scrisoare de aplicare/intenție pentru studii într-o universitate străină

Vă scriu aceste rânduri pentru a solicita informații legate de programul de schimb de experiență internațional al studenților Universității din <<introduceți numele orașului>>.

Momentan sunt student la Universitatea din <<introduceți numele orașului>> și doresc să-mi extind experiența prin participarea la un schimb de experiență cu studenți dintr-o  universitate din altă țară, timp de un semestru.

Rezultatele mele sunt remarcabile, de aceea, după absolvire, am fost invitat să îmi continui studiile în domeniul epidemiologiei în cadrul departamentului de specialitate al Universității din <<introduceți numele orașului>>.

Am rugămintea să trimiteți toate informațiile relevante referitoare la cererea mea pe adresa de email <<introduceți e-mail>>.

Se încarcă
								
								

Categorii