Categorie: Scrisoare de intenție pentru obtinerea vizei sau a unui loc de muncă într-o țară străină

Ver. 1 | Scrisoare de aplicare/intenție pentru viză/lucru/studiu într-o țară străină

Este o mare onoare să accept poziția de Președinte Onorific pentru care am fost nominalizat de către organizația dumneavoastră. Pe această cale vă confirm încă odată ca aveți permisiunea de a-mi folosi numele, alături de cel al companiei, în comunicările oficiale. De asemenea, sunt extrem de interesat de progresul activităților pe care le desfășurați și aș aprecia daca mi-ați trimite scurte informări fiecare obiectiv pe care îl aveți în plan. Comunitatea noastră are de câștigat foarte mult dacă obiectivele pe care ni le propunem vor fi atinse. Fie ca eforturile noastre comune sa fie încununate de succes!

Ver. 2 | Scrisoare de aplicare/intenție pentru viză/lucru/studiu într-o țară străină

Vă scriu aceste rânduri pentru a vă solicita sprijinul în obținerea unei viza de student pentru perioada <<introduceți perioada>>. Mi s-a oferit o bursă de cercetare la Universitatea din <<introduceți numele orașului>>.

Am rugămintea să îmi trimiteți toate informațiile și formularele necesare la adresa de email <<introduceți e-mail>>.

Vă mulțumesc mult pentru ajutorul acordat în acest demers!

Ver. 3 | Scrisoare de aplicare/intenție pentru viză/lucru/studiu într-o țară străină

Am acceptat un loc de muncă la <<introduceți numele companiei>> din  <<introduceți numele țării>> și am nevoie, conform legislației în vigoare, de viză tip <<introduceți tipul vizei>> care să îmi permită să lucrez în țara dumneavoastră pentru o perioadă de 24 de luni.

Vă rog să îmi trimiteți toate formularele de informare precum și cererile necesare pentru a putea demara procesul de obținere a acestui tip de viză.  În plus, am rugămintea să mă informați dacă mai există pași suplimentari pe care îi pot face pentru a accelera procesul. Pot fi contactat la următoarea adresă de email: <<introduceți e-mail>>.

Vă mulțumesc anticipat pentru ajutor!

Se încarcă
								
								

Categorii