Categorie: Scrisoare de intenție pentru angajarea temporară într-o țară străină

Ver. 1 | Scrisoare de aplicare pentru angajarea temporară într-o țară străină

Sunt foarte interesat de orice informație pe care mi-o puteți oferi cu privire la angajarea temporară în compania dumneavoastră în perioada <<introduceți perioada>>. Sunt profesionist cu calificări excelente în multe domenii, printre care administrarea rețelelor informatice, proiectarea grafică și întreținerea computerelor.

Obiectivul meu este să obțin o poziție într-unul din aceste domenii, astfel încât să pot învăța mai multe despre practicile IT din companiile specializate care fac parte din grupul dumneavoastră.

În prezent, dețin o diplomă de licență în automatizări și intenționez să-mi continuu studiile în domeniul administrării afacerilor internaționale.

CV-ul meu este atașat. Vă voi contacta telefonic în decursul zilelor următoare pentru a discuta despre perspectivele mele.

Ver. 2 | Scrisoare de aplicare pentru angajarea temporară într-o țară străină

Vă scriu aceste rânduri cu speranța că poziția de arhitect pentru proiectele imobiliare pe care le veți derula începând cu anul viitor in <<introduceți numele orașului>> mai este de actualitate.

Am o diplomă de licență în arhitectură la Universitatea din <<introduceți numele orașului>>, unde am urmat și un master în anul <<introduceți anul>>. De asemenea, am fost angajat în ultimele două veri ca supervizor al unor proiecte de amploare din <<introduceți numele orașului>> (pot oferi referințe la cerere).

În prezent, lucrez cu echipa Prof. Dr. <<introduceți numele persoanei>>, care a fost amabil să redacteze o scrisoare de recomandare, pe care v-o atașez împreună cu CV-ul meu și lista de proiecte.

Ver. 3 | Scrisoare de aplicare pentru angajarea temporară într-o țară străină

Răspund anunțului pe care l-ați publicat pe site-ul dumneavoastră în decursul săptămânii trecute,  pentru o oportunitate de angajare ca asistentă medicală. Întotdeauna am vrut să vizitez o țară străină și aș vrea să trăiesc experiența de a locui o vreme în <<introduceți numele țării>>. Sunt dispusă să mă angajez pentru o perioadă de un an.

Am o vastă experiență în domeniul medical, cu peste 15 ani de activitate. De asemenea, am certificat de prim ajutor și am făcut pregătire de specialitate în cadrul Crucii Roșii.

Vă anexez o copie a CV-ului meu, așa cum este solicitat în anunțul dumneavoastră și aștept cu nerăbdare să îmi comunicați decizia la care ați ajuns.

Se încarcă
								
								

Categorii