Categorie: Scrisoarea de intenție ca suport pentru introducerea a unui CV sau solicitarea unui interviu

Ver. 1 | Scrisoarea de intenție ca suport pentru introducerea a unui CV si solicitarea unui interviu

Vă scriu ca răspuns la anunțul de angajare pentru poziția de <<introduceți numele postului>>. Deoarece acest post implică o experiență profesională specifică, consider că sunt persoana potrivită pentru a ocupa această poziție. În calitate de <<introduceți numele funcției>>, am reușit să creez și să stabilesc relații profesionale de succes cu beneficiarii produselor noastre, care s-au reflectat în creșterea cifrei de afaceri a companiei cu peste 10%, doar în ultimul an.

Datorită acestei funcții, am dezvoltat abilități excelente în domeniul vânzărilor. Consider că atât experiența mea amplă cât și ideile mele inovative pot constitui un avantaj de care compania dumneavoastră poate beneficia. M-aș bucura mult să fiu parte din echipa pe care o construiți acum.

Mi-ar face o deosebită plăcere să discut cu dumneavoastră personal detalii despre acest post. Sunt disponibil pentru un interviu în orice dimineață din săptămână viitoare. Aștept să mă sunați pentru a stabili o dată potrivită pentru întâlnire. V-am atașat CV-ul meu și voi fi încântat să vă prezint și cele două scrisori de recomandare.

Ver. 2 | Scrisoarea de intenție ca suport pentru introducerea a unui CV si solicitarea unui interviu

Aș dori să vă rog să considerați candidatura mea pentru funcția <<introduceți numele funcției>>. Consultând CV-ul meu veți observa că am absolvit un MBA în anul <<introduceți anul>>. Consider că această pregătire superioară, împreună cu cei 10 ani de experiență în domeniul <<introduceți numele domeniului>> mă califică pe deplin pentru a ocupa această funcție.

Am lucrat în mai multe organizații bancare mari, unde am coordonat diverse proiecte financiare de-a lungul carierei mele. Sunt expert în utilizarea suitei Microsoft Office, în special Excel, și dispun de abilități organizatorice excelente. De exemplu, în ultima mea poziție, am modificat mai multe proceduri care au redus semnificativ timpul de analiză petrecut anterior pentru proiectele companiei cu <<introduceți suma>>. Ulterior finalizării acestui proiect am fost numit angajatul anului.

Mi-ar face o deosebită plăcere să discutăm în detaliu despre calificările mele, deoarece consider că pot ajuta compania <<introduceți numele companiei>> în atingerea obiectivelor sale. Vă voi suna săptămâna viitoare pentru a stabili o dată potrivită pentru un interviu cu dumneavoastră.

Ver. 3 | Scrisoarea de intenție ca suport pentru introducerea a unui CV si solicitarea unui interviu

La recomandarea secretarei dumneavoastră, am decis să vă trimit CV-ul meu, spre analiză, pentru interviurile pe care le veți organiza pentru ocuparea funcției de <<introduceți numele poziției>>. După cum veți observa, abilitățile mele excelente și înțelegerea conceptuală dobândită în cadrul unor cursuri de formare în acest domeniu, precum și lunile de practică din timpul studiilor, mă recomandă pentru ocuparea acestui post.

Chiar dacă nu am dobândit încă o experiență vastă la locul de muncă, rezultatele excelente în poziții similare din alte companii precum și traseul meu academic îmi întăresc convingerea pot să mă adaptez cu succes în compania dumneavoastră.

Dacă sunteți interesat, vă rog să mă contactați pentru a stabili o dată potrivită pentru un interviu. Mi-ar face o deosebită plăcere să discutăm mai multe detalii despre această funcție. Vă mulțumesc pentru timpul acordat.

Ver. 4 | Scrisoarea de intenție ca suport pentru introducerea a unui CV si solicitarea unui interviu

Partenerul nostru comun <<introduceți numele persoanei>> mi-a recomandat să aplic pentru poziția de <<introduceți numele funcției>>, pentru care compania dumneavoastră organizează un concurs. Am <<introduceți număr de ani>> experiență în acest domeniu, timp în care am dobândit multe dintre abilitățile pe care probabil că le căutați la viitorul dumneavoastră angajat. Sunt interesat să aplic pentru această funcție, deoarece <<introduceți numele companiei>> este un loc în care mi-aș dori să lucrez și unde simt că pot performa. Experiența mea în posturile anterioare m-a ajutat să dobândesc abilitățile necesare acestei funcții și consider că pot contribui la îmbunătățirea mediului de muncă nu doar cu experiența mea profesională dar mai ales cu personalitatea mea caldă.

Sunt disponibil oricând pentru un interviu. Mă puteți contacta la <<introduceți numărul de telefon>>. Vă mulțumesc pentru timpul acordat și aștept cu nerăbdare răspunsul dumneavoastră.

Ver. 5 | Scrisoarea de intenție ca suport pentru introducerea a unui CV si solicitarea unui interviu

Aș dori să aplic pentru postul de <<introduceți numele postului>> din cadrul companiei dumneavoastră, care în prezent este liber. După ce am aflat despre îndatoririle care trebuie îndeplinite pentru această funcție sunt convins că pot satisface toate aceste nevoi. Abilitățile și experiența mea în acest domeniu sunt excelente. Permiteți-mi să discut cu dumneavoastră și veți descoperi că sunt un profesionist dedicat și competent care va depune efort pentru a această compania să crească.

Vă rog să răsfoiți la conveniența dumneavoastră CV-ul meu, deoarece acesta evidențiază fiecare calificare și aptitudine de-a mea în detaliu. Veți observa că dispun de o gamă impresionantă de abilități necesare îndeplinirii acestei funcții. Mi-ar face o deosebită plăcere să discutăm și alte detalii referitoare la această oportunitate. Aș aprecia dacă am putea stabili o dată pentru a ne întâlni personal, în vederea unui interviu. Vă mulțumesc și aștept cu nerăbdare răspunsul dumneavoastră.

Ver. 6 | Scrisoarea de intenție ca suport pentru introducerea a unui CV si solicitarea unui interviu

Prietenul meu <<introduceți numele persoanei>>, angajat al companiei dumneavoastră, mi-a spus că sunteți în căutarea unei persoane capabile să ocupe postul de <<introduceți numele poziției>>. După cum puteți observa din CV-ul meu, am o experiență considerabilă în domeniul <<introduceți numele domeniului>>. Datorită abilităților mele de comunicare bine dezvoltate, am rezolvat în timp record diferite probleme ale clienților de care m-am ocupat la <<introduceți numele companiei>>. Mă descurc excelent în domeniul calculatoarelor și știu să folosesc atât Word, cât și Excel la un nivel avansat. De asemenea, tastez cu peste <<introduceți numărul de cuvinte>> pe minut.

Mi-ar face o deosebită plăcere să discut cu dumneavoastră pentru a vă oferi mai multe detalii despre experiența mea în <<introduceți numele domeniului>> și să vă ofer opinia mea despre cum aș putea pot contribui la succesul companiei dumneavoastră. Vă rog să mă sunați la <<introduceți numărul de telefon>> pentru a stabili o întâlnire și a discuta despre acest post. Vă mulțumesc anticipat!

Ver. 7 | Scrisoarea de intenție ca suport pentru introducerea a unui CV si solicitarea unui interviu

Am văzut anunțul dumneavoastră pentru poziția de <<introduceți numele postului>>, pentru care aș dori să aplic. În urmă cu 3 ani, m-am alăturat echipei <<introduceți numele companiei>>, care din păcate, în decursul acestui an a decis să mute producția într-o zonă în care forța de muncă este mai ieftină. Așadar, în acest moment sunt în căutarea unui nou loc de muncă.

Ca și realizări personale pot aminti modificarea a două procese de producție, datorită căreia rata de productivitate a companiei a crescut cu 12 %. Consider că sunt potrivit pentru acest post din cadrul <<introduceți numele companiei>>. De asemenea, vă atașez și CV-ul meu, unde veți găsi mai multe informații relevante. Voi suna la biroul dumneavoastră în următoarele zile pentru a stabili o dată potrivită pentru un interviu.

Ver. 8 | Scrisoarea de intenție ca suport pentru introducerea a unui CV si solicitarea unui interviu

Asociatul nostru, <<introduceți numele persoanei>> mi-a comunicat că sunteți interesat de un o persoană responsabilă și cu experiență care să ocupe poziția de <<introduceți numele postului>>. Am atașat CV-ul meu în speranța că ați dori să ne întâlnim pentru a discuta despre această oportunitate. Veți constata că experiența mea în cadrul <<introduceți numele companiei>> a contribuit substanțial la creșterea veniturilor din vânzări cu peste <<introduceți suma>>.

Persoanele prezente în lista de referințe mă știu ca fiind un om sincer, dedicat și muncitor, orientat spre performanță. Mi-ar face o deosebită plăcere să discutăm în detaliu toate aceste aspecte, precum și modul în care aș putea aduce o contribuție personală semnificativă la creșterea companiei pe care o conduceți. Așa cum mi-a indicat secretara dumneavoastră, vă voi contacta săptămâna viitoare pentru a stabili o dată convenabilă pentru interviu.

Se încarcă
								
								

Categorii