Categorie: Solicitarea documentelor necesare pentru admiterea la universitate

Ver. 1 | Solicitarea documentelor necesare pentru admiterea la universitate

Aș dori să mă înscriu la <<introduceți numele universității>> începând cu <<introduceți anul>> pentru a urma o obține, la final, o diplomă de licență în <<introduceți domeniul>>. Vă rog să-mi trimiteți formularele necesare acestei proceduri precum și o copie a broșurii de admitere. Aș dori, de asemenea, să primesc toate informațiile legate de bursele pe care universitatea dumneavoastră le oferă. Vă mulțumesc anticipat pentru ajutor!

Ver. 2 | Solicitarea documentelor necesare pentru admiterea la universitate

Profesorul meu de științe sociale din liceu, pe care îl respect foarte mult, mi-a indicat universitatea dumneavoastră ca fiind cea mai potrivită unitate de învățământ pentru a-mi continua educația.

Vreau să mă specializez în știința și ingineria mediului, cu accent pe eliminarea deșeurilor din cursurile de apă. Dânsul a explicat că programa dumneavoastră combină cu succes aceste două platforme și îmi va oferi o bază bună pentru diverse proiecte viitoare. Vă rog să-mi trimiteți toate formularele de aplicare necesare și informațiile relevante despre bursele de studiu. Vă mulțumesc!

Ver. 3 | Solicitarea documentelor necesare pentru admiterea la universitate

Îmi voi finaliza studiile liceale în vara anului viitor și sunt interesant pentru a-mi continua studiile la <<introduceți numele universității>>. Aș dori să studiez fie marketing și publicitate, fie științe politice, dar încă nu m-am hotărât asupra specializării principale.

Vă rugăm să-mi trimiteți broșura cu informații despre admitere, pentru ambele specializări, precum și modelele de cerere pentru ambele discipline, împreună cu informațiile pe care le aveți pentru cu privire la cazare și oportunitățile de angajare pe perioada studiilor. Mulțumesc pentru ajutor!

Ver. 4 | Solicitarea documentelor necesare pentru admiterea la universitate

În prezent sunt angajată ca și secretară la o casă de avocatură locală, însă aș dori să-mi extind capabilitățile profesionale. Înțeleg că universitatea dumneavoastră are un excelent program pentru pregătirea de personal auxiliar cu studii de drept (paralegal) în care aș dori să mă înscriu. Vă rog să-mi trimiteți o cerere de admitere, precum și orice fel de informații disponibile despre programul de studiu.

Se încarcă
								
								

Categorii