Categorie: Scrisori de recomandare

Ver. 1 | Recomandarea unui plan de acțiune sau susținerea unei decizii

Vă scriu cu scopul de a-mi exprima sprijinul față de recenta decizie de modificare a politicii privind <<introduceți detalii despre descrierea politicii>>. Disponibilitatea de a scoate la iveală deficiențele și complicațiile inutile ale abordărilor anterioare, precum și de a discuta deschis cu persoanele cele mai afectate, este de bun augur.

Decizia de implementare a unui curs de acțiune revizuit demonstrează sinceritatea și angajamentul <<introduceți numele companiei>>, consolidându-i legitimitatea în ochii publicului. În numele meu și a întregii comunități vă mulțumim foarte mult pentru această schimbare de politică precum și pentru sprijinul acordat în mod continuu.

Ver. 2 | Recomandarea unui plan de acțiune sau susținerea unei decizii

Am studiat în amănunt raportul comisiei de reglementare și am constatat că ancheta a fost foarte amănunțită. Suntem de părere că ar trebui să acceptăm recomandarea lor și să îl angajăm pe <<introduceți numele persoanei>>. Îmi este clar că este un candidat calificat pentru acest post. Pe lângă aceste calități, el este foarte serios și are o reputație de prestigiu în poziții similare.

Celălalt candidat are de asemenea calificări relevante însă unii colegi au îndoieli cu privire la capacitatea sa de a lucra în echipă. Din aceste motive, vă recomand să îl angajăm pe <<introduceți numele persoanei>>.

Ver. 3 | Recomandarea unui plan de acțiune sau susținerea unei decizii

Începând cu luna următoare, suntem pregătiți să oferim publicului nostru fidel o ediție lunară a revistei noastre. Având în vedere atât contribuția directorului nostru de marketing la această schimbare, recomand să nu mai amânăm această inițiativă ambițioasă. Încasările pe care le generăm în acest moment sunt destul de robuste încât să ne permită angajarea de personal suplimentar.

Creșterea pe termen lung a fost întotdeauna obiectivul nostru, iar acum, din fericire, am ajuns la punctul în care analiza de fezabilitate a indicat că putem face acest pas. Vă rog să mă țineți la curent cu părerea dumneavoastră și a celorlalți membri ai comitetului consultativ cu privire la această modificare.

Ver. 1 | Recomandarea unui serviciu sau produs

Deoarece mi s-a atribuit sarcina de a cerceta și de a compara gama de produse care ar putea satisface cel mai bine nevoile noastre actuale, dar și cele viitoare, am stabilit că <<introduceți numele produsului>> își depășește în mod semnificativ competitorii în ceea ce privește reputația, accesibilitatea și suportul. Numeroasele opinii ale companiilor care folosesc în prezent de acest produs, dar și multitudinea de recenzii pozitive de pe site-urile dedicate, m-au dus la concluzia că acest produs este unul de înaltă calitate.

De fapt, pe lângă îndeplinirea cerințelor pentru care îl achiziționăm, produsul oferă o serie de funcțiuni suplimentare, care s-ar putea dovedi utile în viitor. Prin urmare, având în vedere informațiile pe care le-am adunat, vă recomand cu cea mai mare încredere să vă achiziționați produsul <<introduceți numele produsului>>.

Vă rog să mă anunțați dacă doriți să consultați sursele pe care le-am consultat de-a lungul procesului de cercetare.

Ver. 2 | Recomandarea unui serviciu sau produs

La cererea dumneavoastră, am evaluat mai multe sisteme CRM (Customer Relationship Management) pentru a determina care s-ar potrivi cel mai bine operațiunilor pe care compania noastră le desfășoară. Sistemul recomandat de noi, <<introduceți numele primului sistem>>, poate fi configurat pentru a fi utilizat în toate departamentele noastre și va răspunde cel mai bine nevoilor tuturor angajaților. De asemenea, acest sistem nu depășește bugetul aprobat pentru acest tip de investiție.

O altă opțiune analizată este sistemul <<introduceți numele celui de-al doilea sistem>>, care oferă foarte multe funcții suplimentare, însă noi nu avem nevoie de toate acestea la momentul de față. În plus, acest sistem este considerabil mai scump.

Am atașat o comparație detaliată a acestor două sisteme precum și o listă de criterii pe care le-am folosit în această analiză. Consider că <<introduceți numele primului sistem>> este alegerea potrivită pentru compania noastră în acest moment. Aștept aprobarea dumneavoastră.

Ver. 3 | Recomandarea unui serviciu sau produs

Deoarece mi s-a atribuit sarcina de a cerceta și de a compara gama de produse care ar putea satisface cel mai bine nevoile noastre actuale dar și cele viitoare, am stabilit că <<introduceți numele produsului>> își depășește în mod semnificativ competitorii în ceea ce privește reputația, accesibilitatea și suportul. Numeroasele opinii ale companiilor care folosesc în prezent de acest produs dar și multitudinea de recenzii pozitive de pe site-urile dedicate, m-au dus la concluzia că acest produs este unul de înaltă calitate.

De fapt, pe lângă îndeplinirea cerințelor pentru care îl achiziționăm, produsul oferă o serie de funcțiuni suplimentare, care s-ar putea dovedi utile în viitor. Prin urmare, având în vedere informațiile pe care le-am adunat, vă recomand cu cea mai mare încredere să vă achiziționați produsul <<introduceți numele produsului>>.

Vă rog să mă anunțați dacă doriți să consultați sursele pe care le-am consultat de-a lungul procesului de cercetare.

Ver. 1 | Scrisoare de recomandare pentru un adolescent

În ultimii ani, am avut marea plăcere să descopăr numeroasele calități ale lui <<introduceți numele persoanei>> și să fiu parte la procesul lui de maturizare. La școală, dar și în viața lui privată, a trecut de la o provocare la alta, privind fiecare experiență ca pe o nouă șansă de a crește și de a învăța, fiind întotdeauna unul dintre cei mai motivați și responsabili adolescenți cu care am intrat în contact.

Având în vedere toate aceste calități, este foarte clar pentru mine că <<introduceți numele persoanei>> ar excela la îndeplinirea cerințelor acestei funcții, fapt care ar contribui la creșterea considerabilă a companiei dumneavoastră.

Am speranța că veți acorda o șansă acestui tânăr de a performa în compania pe care o conduceți!

Ver. 2 | Scrisoare de recomandare pentru un adolescent

Sunt încântat să scriu această scrisoare de recomandare pentru <<introduceți numele persoanei>>, un tânăr al cărui ajutor l-am apreciat profund în ultimii patru ani. În toată această perioadă, a dat mereu dovadă de eficiență și de punctualitate. Avea 16 ani când a început să aibă grijă de echipamentele noastre electronice. Într-o zi, i-am cerut să instaleze un nou sistem de operare pe toate calculatoarele din rețeaua noastră, iar el a îndeplinit această sarcină cu multă responsabilitate. A luat în considerare fiecare aspect pe care i l-am precizat și a întrecut așteptările mele.

Este un tânăr de încredere, foarte muncitor, atent la detalii și extrem de responsabil. Îl recomand cu mare încredere oricărui angajator. Vă rog să mă contactați dacă vă pot oferi informații suplimentare.

Se încarcă
								
								

Categorii