Categorie: Modele scrisori de recomandare

Ver. 1 | Model scrisoare de recomandare

Am avut plăcerea de a lucra împreună cu <<introduceți numele persoanei>> din decembrie 2017, când a fost angajat de către compania noastră pentru a ocupa rolul de director de operațiuni. Aveam mare nevoie de o persoană cu experiență în domeniu, care să ne supravegheze operațiunile curente. Acesta s-a dovedit a fi persoana potrivită pentru această poziție, deoarece a implementat noi proceduri de instruire, măsurare și eficiență care ne-au întărit în mod semnificativ rezultatele generale ale liniei de producției. Efortul pe care l-a depus în toți acești an a fost unul semnificativ. S-a așteptat la performanțe semnificative din partea echipelor pe care le-a coordonat, totodată alocând timp suficient pentru a se asigura că membrii acestora sunt instruiți corespunzător.

Caracteristica lui cea mai pregnantă este dorința continuă de perfecționare, nu doar a proiectele sau a echipelor, ci și a propriei persoane.

Cultura companiei noastre fiind una aparte, acesta și-a dat seama de schimbările necesare pentru a lucra eficient și a se integra în mediul existent. A continuat să meargă la muncă analizându-se, căutând feedback și apoi făcând schimbări în stilul, abordarea și maniera sa. Cred că acest lucru l-a ajutat să progreseze semnificativ datorită angajamentului său ferm de a implementa toate aceste inițiative.

Tot acest cumul de caracteristici pozitive, combinate cu potențialul viitor, ar trebui să fie valoroase pentru orice organizație interesată să își dezvolte membrii personalului.

Angajații din organizația noastră au fost întotdeauna inspirați și pregătiți să facă față noilor provocări datorită stilului său motivațional de management. Este un lider înnăscut, încrezător și cu capacitate de decizie, un plus excelent pentru orice companie.

Ver. 2 | Model scrisoare de recomandare

Sunt foarte încântat să îl recomand pe <<introduceți numele persoanei>> pentru a fi angajat în compania dumneavoastră. Aceasta a dovedit, de-a lungul timpului, o etică puternică a muncii, un raționament moral solid și un caracter impecabil general. Nu am nicio îndoială că nu ar aduce un plus valoros organizației dumneavoastră.

De asemenea, este o persoană care se integrează cu ușurință într-un mediu nou de muncă și este capabil să abordeze toate provocările care însoțesc un rol de conducere. Deține abilități de comunicare eficiente și este extrem de abil comunicator, atât cu clienții, cât și cu colegii de echipă sau management. Sunt încrezător că are abilitățile, experiența și caracterul necesare pentru a răspunde cerințelor unei companii în creștere. Este o persoană extraordinară care are multe de oferit. Orice companie ar fi foarte norocoasă să îl aibă în organizația sa.

Dacă sunteți în căutarea unui angajat inteligent și dedicat, cred că <<introduceți numele persoanei>> este persoana potrivită.

Ver. 3 | Model scrisoare de recomandare

Este o onoarea să îi acord lui <<introduceți numele persoanei>>, care a lucrat pentru mine pe perioada în care am ocupat funcția de vicepreședinte al companiei, cele mai bune recomandări. Acesta este un adevărat lider, care a depus efort pentru a-și dezvolta cele mai bune abilități pe care un director de operațiuni le poate avea. Cu siguranță, va aduce un progres semnificativ și pentru organizația dumneavoastră. Iată câteva dintre realizările pe care le-a avut pe parcursul perioadei în care ne-a fost angajat: <<introduceți detalii despre experiența și realizările persoanei>>.

Pe lângă aspectele menționate anterior, a ajutat la pregătirea pentru auditul și certificările ISO, a supervizat dezvoltarea manuale de operațiuni, precum și instruirea și implementarea noilor programe de raportare pentru clienții companiei. De asemenea, m-a ajutat să construiesc de la zero departamentul care se ocupă de prezența online a companiei noastre, inclusiv partea de comerț electronic.

În concluzie, <<introduceți numele persoanei>> este unul dintre cei mai dinamici și de succes indivizi cu care am avut vreodată plăcerea de a lucra. Dacă îi oferiți această oportunitate, sunt sigur că poate contribui cu îmbunătățiri valoroase la dezvoltarea companiei dumneavoastră. Vă rog să mă contactați dacă aveți nevoie de informații suplimentare.

Ver. 4 | Model scrisoare de recomandare

Sunt onorat să îl recomand pe <<introduceți numele persoanei>> pentru ocuparea unui post de cercetare în cadrul Institutului pe care îl coordonați. Deoarece acesta vă va vizita în curând, următoarele informații ar trebui să vă formeze o imagine de ansamblu asupra calităților profesionale ale acestuia. Am lucrat îndeaproape cu <<introduceți numele persoanei>> pentru o perioadă de trei ani, timp în care am colaborat la multe proiecte, discutând despre diverse aspecte teoretice și practice de stil, estetică și filozofii ale designului. Cu toate că rolul acestuia a fost de consultant al firmei noastre de arhitectură, întotdeauna am fost impresionat de cultura sa generală, însă trăsătura sa distinctivă de caracter este

Profesional, a abordat orice sarcină analitică cu un ochi științific, amănunțit și meticulos. Este una dintre cele mai plăcute persoane cu care vă veți întâlni sau lucra vreodată: onest și cu adevărat prietenos. De asemenea, veți fi impresionat de modul lui autentic de exprimare. <<Introduceți numele persoanei>> se bucură de profundul meu respect personal.

Vă rog să nu ezitați să îmi adresați orice fel de întrebare cu privire la fostul meu coleg. Sper să vă pot fi de ajutor! În concluzie, recomand includerea <<introduceți numele persoanei>> în programul dumneavoastră.

Ver. 5 | Model scrisoare de recomandare

Sunt încântat să îl recomand pe <<introduceți numele persoanei>> în calitate de candidat pentru funcția de manager de vânzări. Pe parcursul timpului și-a dovedit capabilitatea profesională în cadrul companiei noastre, reușind să dubleze veniturile diviziei pe care a coordonat-o. În anul <<introduceți anul>> a restructurat integral echipa de vânzări, crescând semnificativ încasările și reducând cheltuielile. Abilitățile sale interpersonale și accentul pe eficiența crescută au dus la creșterea cifrei de afaceri cu <<introduceți procentul>>. Regret că a decis să ne părăsească, însă <<introduceți numele persoanei>> și-a exprimat dorința de a aplica pentru o poziție care îi oferă flexibilitate și un potențial de creștere mai mare. Îl recomand cu entuziasm pentru această poziție. Dacă aveți întrebări la care pot răspunde, nu ezitați să mă contactați.

Ver. 6 | Model scrisoare de recomandare

Cu plăcere scriu această scrisoare de recomandare pentru <<introduceți numele persoanei>>, care sub conducerea mea, a ocupat postul de <<introduceți numele poziției>> în ultimii trei ani. De la început, acesta s-a ridicat deasupra cerințelor postului. A început ca referent relații cu clienții, iar apoi i-a fost încredințată o funcție în cadrul <<introduceți numele departamentului>>.

De-a lungul anilor petrecuți cu noi, a dat dovadă de o abilitate remarcabilă de a face față nu numai situațiilor de stres, dar și de a învăța ceva nou din acestea. Anul trecut, când a fost nevoit, la cererea clientului, să livreze un proiect cu mult înainte de data agreată, și-a gestionat echipa cu încredere și eficiență, în ciuda restricțiilor de timp.

Cu toții am fost surprinși și recunoscători că a reușit să finalizeze proiectul înainte de termen. Îmi pare rău că <<introduceți numele persoanei>> ne va părăsi în curând, dar știu că acest lucru este important pentru el din motive personale.

Vă asigur că <<introduceți numele persoanei>> își va folosi experiența și competențele pentru a crește cota de piața a companiei dumneavoastră.

Ver. 7 | Model scrisoare de recomandare

Este o plăcere să îl recomand pe <<introduceți numele persoanei>> ca potențial angajat în compania dumneavoastră. Am lucrat îndeaproape cu el mai mult de cinci ani în calitate de supraveghetor, perioadă în care s-a validat ca un angajat extrem de competent și foarte pasionat de ceea ce face. Este o persoana pozitivă, creativă și plină de încredere. Printre numeroasele sale realizări, el a sugerat și dezvoltat o procedură nouă de lucru care a dus la o economie anuală de peste <<introduceți suma>>.

Îmi pare rău să-l văd plecând, însă îi doresc mult succes în viitoarea sa carieră. Angajații valoroși sunt foarte dificil de găsit!

Ver. 8 | Model scrisoare de recomandare

Sunt încântat să pot scrie această scrisoare de recomandare pentru <<introduceți numele persoanei>>, cu care am avut plăcerea de a colabora în cadrul echipei noastre. Am lucrat cu mulți profesori de-a lungul carierei mele de treizeci de ani, însă el este într-adevăr un model de urmat. A fost profesor suplinitor la clasa a șasea în lunile februarie și martie, perioadă în care mi-am dat seama că este un individ căruia îi place ceea ce face și poate fi un bun potențial angajat. Am fost impresionat că și-a asumat întreaga responsabilitate ca un profesor titular. A depus mult mai mult timp și efort decât ar fi făcut-o un suplinitor, participând la diverse conferințe și întâlniri care au avut loc în intervalul în care a lucrat pentru noi.

După cum știm, niciodată nu a fost ușor să înlocuiești un profesor, însă el a făcut această trecere foarte ușoară, dezvoltând o relație bună atât cu elevii, cât și cu părinții acestora. Elevii l-au respectat și au răspuns pozitiv la stilul lui de a preda. S-a dovedit a fi un om integru, cu abilități interpersonale foarte bune, care a comunicat ușor atât cu elevii cât și cu părinții deopotrivă. Și-a îndeplinit toate responsabilitățile pragmatic și în timp.

În încheiere, aș dori să menționez că <<introduceți numele persoanei>> se va descurca extraordinar în oricare altă școală. Puteți să îmi scrieți un mail la adresa <<introduceți numele adresei de mail>> sau mă contactați la numărul de telefon <<introduceți numărul de telefon>>. Voi fi extrem de încântat să vă ofer alte informații suplimentare sau să răspund întrebărilor dumneavoastră.

Se încarcă
								
								

Categorii