Categorie: Recomandarea unui plan de acțiune sau susținerea unei decizii

Ver. 1 | Recomandarea unui plan de acțiune sau susținerea unei decizii

Vă scriu cu scopul de a-mi exprima sprijinul față de recenta decizie de modificare a politicii privind <<introduceți detalii despre descrierea politicii>>. Disponibilitatea de a scoate la iveală deficiențele și complicațiile inutile ale abordărilor anterioare, precum și de a discuta deschis cu persoanele cele mai afectate, este de bun augur.

Decizia de implementare a unui curs de acțiune revizuit demonstrează sinceritatea și angajamentul <<introduceți numele companiei>>, consolidându-i legitimitatea în ochii publicului. În numele meu și a întregii comunități vă mulțumim foarte mult pentru această schimbare de politică precum și pentru sprijinul acordat în mod continuu.

Ver. 2 | Recomandarea unui plan de acțiune sau susținerea unei decizii

Am studiat în amănunt raportul comisiei de reglementare și am constatat că ancheta a fost foarte amănunțită. Suntem de părere că ar trebui să acceptăm recomandarea lor și să îl angajăm pe <<introduceți numele persoanei>>. Îmi este clar că este un candidat calificat pentru acest post. Pe lângă aceste calități, el este foarte serios și are o reputație de prestigiu în poziții similare.

Celălalt candidat are de asemenea calificări relevante însă unii colegi au îndoieli cu privire la capacitatea sa de a lucra în echipă. Din aceste motive, vă recomand să îl angajăm pe <<introduceți numele persoanei>>.

Ver. 3 | Recomandarea unui plan de acțiune sau susținerea unei decizii

Începând cu luna următoare, suntem pregătiți să oferim publicului nostru fidel o ediție lunară a revistei noastre. Având în vedere atât contribuția directorului nostru de marketing la această schimbare, recomand să nu mai amânăm această inițiativă ambițioasă. Încasările pe care le generăm în acest moment sunt destul de robuste încât să ne permită angajarea de personal suplimentar.

Creșterea pe termen lung a fost întotdeauna obiectivul nostru, iar acum, din fericire, am ajuns la punctul în care analiza de fezabilitate a indicat că putem face acest pas. Vă rog să mă țineți la curent cu părerea dumneavoastră și a celorlalți membri ai comitetului consultativ cu privire la această modificare.

se incarca
								
								

Categorii