Categorie: Scrisoare de recomandare pentru un adolescent

Ver. 1 | Scrisoare de recomandare pentru un adolescent

În ultimii ani, am avut marea plăcere să descopăr numeroasele calități ale lui <<introduceți numele persoanei>> și să fiu parte la procesul lui de maturizare. La școală, dar și în viața lui privată, a trecut de la o provocare la alta, privind fiecare experiență ca pe o nouă șansă de a crește și de a învăța, fiind întotdeauna unul dintre cei mai motivați și responsabili adolescenți cu care am intrat în contact.

Având în vedere toate aceste calități, este foarte clar pentru mine că <<introduceți numele persoanei>> ar excela la îndeplinirea cerințelor acestei funcții, fapt care ar contribui la creșterea considerabilă a companiei dumneavoastră.

Am speranța că veți acorda o șansă acestui tânăr de a performa în compania pe care o conduceți!

Ver. 2 | Scrisoare de recomandare pentru un adolescent

Sunt încântat să scriu această scrisoare de recomandare pentru <<introduceți numele persoanei>>, un tânăr al cărui ajutor l-am apreciat profund în ultimii patru ani. În toată această perioadă, a dat mereu dovadă de eficiență și de punctualitate. Avea 16 ani când a început să aibă grijă de echipamentele noastre electronice. Într-o zi, i-am cerut să instaleze un nou sistem de operare pe toate calculatoarele din rețeaua noastră, iar el a îndeplinit această sarcină cu multă responsabilitate. A luat în considerare fiecare aspect pe care i l-am precizat și a întrecut așteptările mele.

Este un tânăr de încredere, foarte muncitor, atent la detalii și extrem de responsabil. Îl recomand cu mare încredere oricărui angajator. Vă rog să mă contactați dacă vă pot oferi informații suplimentare.

Ver. 3 | Scrisoare de recomandare pentru un adolescent

<<Introduceți numele persoanei>> m-a rugat să scriu o scrisoare de recomandare pentru postul la care dorește să aplice în cadrul magazinului dumneavoastră. <<Introduceți numele persoanei>> avea 13 ani când familia sa s-a mutat pe strada noastră și ea a început să lucreze ca și babysitter. Am descoperit că este o persoană dornică de a învăța lucruri noi și de foarte mare încredere. Ne-am simțit întotdeauna în siguranță în a ne lăsa copiii în grija ei, iar copiii mereu au iubit-o și au ținut la ea.

Chiar și astăzi ținem legătura și avem o relație strânsă cu ea și familia ei. De asemenea, este o studentă pasionată și plină de viață. Din câte am observat, ea se înțelege bine cu toate grupele de vârstă și are aspirații mari pentru viitorul ei. Sunt convins că se va integra foarte repede, deoarece îi place foarte mult interacțiunea umană, fiind o extrovertă prin definiție.

Sunt încântat să o pot recomanda fără nici un fel de ezitare deoarece știu că va fi un angajat eficient și de încredere.

Ver. 4 | Scrisoare de recomandare pentru un adolescent

<<Introduceți numele persoanei>>, una dintre studentele mele de la pian, m-a rugat să îi scriu această scrisoare de recomandare pentru postul la care dorește să aplice. Ea este studenta mea de 5 ani și în tot acest timp am apreciat punctualitatea, loialitatea și determinarea ei. Deși aceasta este adeseori mai rezervată, reușește întotdeauna să fie apreciată de cei din jur. Sunt convins că se va descurca foarte bine în orice își va propune, așa că o recomand cu cea mai mare bucurie.

Dacă aveți și alte întrebări, mă puteți contacta oricând la <<introduceți numărul de telefon>>.

Se încarcă
								
								

Categorii