Categorie: Solicitare informații despre un candidat

Ver. 1 | Solicitare informații despre un candidat

<<Introduceți numele persoanei>>, fost angajat al companiei dumneavoastră, a aplicat pentru o poziție cu normă întreagă în cadrul biroului nostru de audit. În dorința de a asigura un proces de selecție corect, contactăm fiecare referință menționată de către aplicanții noștri. Vă rugăm să ne ajutați în evaluarea cererii, trimițându-ne recomandarea dumneavoastră personală.

Din câte am înțeles, <<introduceți numele persoanei>> a lucrat sub supravegherea dumneavoastră în timpul unui stagiu de vară organizat de companie. Am aprecia foarte mult opinia dumneavoastră despre performanța și abilitățile acestuia. Există trei aspecte importante și esențiale ale acestei poziții.

În primul rând, ați putea să ne descrieți cum a fost relaționarea dintre acesta și colegii săi? În al doilea rând, care este atitudinea persoanei în situații tensionate și stresante? Și nu în ultimul rând, avea disponibilitate de a-și asuma sarcini noi? Întrucât decizia noastră trebuie luată până la sfârșitul lunii, am aprecia dacă am primi răspunsul dumneavoastră înainte de data de <<introduceți data>>.

Dacă nu puteți să ne trimiteți recomandarea prin email, am fi foarte încântați să putem vorbi telefonic despre aceste aspecte. Ne puteți contacta la <<introduceți numărul de telefon>> oricând. Știm că timpul dumneavoastră este valoros și apreciem suportul pe care ni-l acordați în luarea deciziei noastre.

Ver. 2 | Solicitare informații despre un candidat

Unul dintre foștii dumneavoastră angajați, <<introduceți numele persoanei>> candidează pentru poziția de expert contabil în cadrul companiei noastre. Dumneavoastră ați fost menționat ca primă referință profesională. Am aprecia dacă ați putea să ne trimiteți o scrisoare prin care să vă exprimați opinia în legătură cu abilitățile și calificările domnului <<introduceți numele persoanei>> și mai ales, dacă considerați că acesta este compatibil cu acest tip de funcție.

Din câte am observat până acum, candidatul îndeplinește cerințele în materie de calificare și certificare a funcției, așadar, vom avea nevoie de referințe despre capacitatea sa de a se integra într-o echipă nouă precum și adaptabilitatea la situații stresante.

Evaluarea care, desigur, va fi păstrată confidențială, este importantă pentru procesul nostru de angajare. Întrucât trebuie să completăm această poziție cât mai repede posibil, așteptăm cu nerăbdare să primim scrisoarea dumneavoastră în următoarele două săptămâni. Dacă doriți să comunicăm aceste aspecte personal, mă puteți contacta la <<introduceți numărul de telefon>>. Vă mulțumesc pentru ajutorul acordat.

Ver. 3 | Solicitare informații despre un candidat

Compania noastră este în plin proces de recrutare a unei persoane pentru ocuparea postului de <<introduceți numele funcției>>. Unul dintre candidații pe care îi dorim alături de noi are o expertiză relevantă în acest domeniu. Experiența și calificările detaliate în CV-ul său sugerează că ar îndeplini în mod cert cerințele funcției dorite.

Cu toate acestea, pe lângă faptul că iau în considerare experiențele și acreditările documentate ale candidatului, pentru finalizare procedurii apelez la toate persoanele care ne-ar putea oferi referințe suplimentare. Întrucât sunteți una dintre referințele profesionale ale solicitantului, vă contactez pentru a vă solicita anumite informații personale despre abilitățile și calificările acestuia.

Aș fi încântat să putem vorbi despre aceste aspecte, la conveniența dumneavoastră, fie telefonic, fie în persoană. Informațiile mele de contact sunt în semnătura de la finalul acestui email. Vă mulțumesc anticipat pentru colaborare și aștept cu nerăbdare răspunsul dumneavoastră.

Ver. 4 | Solicitare informații despre un candidat

<<Introduceți numele persoanei>> aplică pentru o funcția de conducere în cadrul companiei noastre și v-a menționat în CV-ul său ca fiind o referință importantă în cariera sa profesională. Candidatul de succes pentru această poziție trebuie să aibă experiență de peste 5 ani într-o poziție de management precum și să fie capabil să coordoneze operațiunile noastre în circumstanțele în care cererea poate să fluctueze în anumite intervale dintr-un an.

V-aș fi foarte recunoscător dacă ați putea oferi o evaluare corectă a abilităților lui <<introduceți numele persoanei>> în acest domeniu. Avem în vedere mai mulți candidați și dorim să ocupăm această funcție până pe data de <<introduceți data>>. Dacă este mai convenabil pentru dumneavoastră să vorbim telefonic, mă puteți contacta la <<introduceți numărul de telefon>>.

Se încarcă
								
								

Categorii