Categorie: Solicitarea unei scrisori de recomandare

Ver. 1 | Solicitarea unei scrisori de recomandare

Am mare nevoie de o scrisoare de recomandare și aș aprecia foarte mult ajutorul dumneavoastră în acest sens. În timp ce mă gândeam la diferite persoane care ar putea scrie această scrisoare de recomandare pentru mine, numele dumneavoastră mi-a venit imediat în minte. Deoarece sunteți o personalitate complexă, care este respectată atât în cadrul companiei cât și al comunității, sunt convins că o scrisoare din partea dumneavoastră ar avea un impact semnificativ. În plus, deoarece ne cunoaștem personal, sunteți familiarizat cu abilitățile, experiența și etica muncii mele. Prin urmare, consider că sunteți cea mai potrivită persoană pentru a scrie o scrisoare de recomandare corectă.

Vă rog să luați în considerare cererea mea, deoarece este foarte important să mă prezint cu un document cât mai complex. Nu ezitați să mă contactați pentru orice informații suplimentare. Vă mulțumesc anticipat pentru ajutor și cooperare. Aștept cu nerăbdare răspunsul dumneavoastră.

Ver. 2 | Solicitarea unei scrisori de recomandare

Pe parcursul perioadei dedicate pregătirii dosarului de evaluare, am acordat o mare atenție identificării celor mai competente persoane pentru a sprijini în elaborarea unor scrisori de recomandare. În mod clar, dintre toți mentorii mei, dumneavoastră ați contribuit cel mai mult la creșterea mea pe plan intelectual și consider că dețineți cea mai clară perspectivă asupra calificărilor și abilităților mele.

De aceea, astăzi vă scriu cu scopul de a vă cere sprijinul în această direcție. Deși știu că aveți multe responsabilități curente, sper totuși ca timpul să vă permită acest lucru. Am atașat formularele de recomandare pentru fiecare universitate la care doresc să aplic.

Desigur, dacă din orice alt motiv nu sunteți dispus sau pur și simplu nu puteți să mă ajutați în acest sens, vă asigur că înțeleg situația. Oricum, ați contribuit deja foarte mult la educația mea și vă voi rămâne veșnic recunoscător.

Ver. 3 | Solicitarea unei scrisori de recomandare

Vă scriu pentru a vă solicita o scrisoare de recomandare în sprijinul cererii mele pentru un post în cadrul <<introduceți numele companiei>>, care este în prezent în căutarea unui manager de servicii. Sunt convins că de-a lungul celor doi ani în care am lucrat împreună mi-am îmbunătățit abilitățile profesionale. Cred că experiența mea cu dumneavoastră în cadrul companiei <<introduceți numele companiei>>, atât în zona operațională cât și legată de operațiunile administrative, mă califică pentru această funcție.

Am atașat o copie a scrisorii mele de prezentare, astfel încât să aveți adresa și numărul meu de telefon. Vă mulțumesc foarte mult pentru ajutor!

Ver. 4 | Solicitarea unei scrisori de recomandare

Vă contactez cu scopul de a vă ruga să redactați o scrisoare de recomandare pentru mine. După cum știți, am fost parte din valul de concedieri care a fost cauzat de recenta fuziune a <<introduceți numele companiilor>>. Sunt convins că dumneavoastră îmi cunoașteți cel mai bine abilitățile și sper să puteți oferi câteva detalii specifice ale experiențelor noastre profesionale comune.

Sunteți, de asemenea, familiarizat cu abilitatea mea de soluționare a problemelor dar și de mediator între angajații care au personalități conflictuale. Îmi stabilesc ca și scop să aplic pentru o poziție de conducere, așadar orice lucru pe care îl puteți adresa despre capacitatea mea de a gestiona, superviza și motiva oamenii ar fi foarte util.

Apreciez tot ajutorul pe care mi l-ați oferit în trecut și dacă se poate să mă sprijiniți în acest demers, voi fi extrem de recunoscător.

Ver. 5 | Solicitarea unei scrisori de recomandare

În această lună îmi propun să aplic pentru funcția de <<introduceți numele poziției>> în cadrul companiei <<introduceți numele companiei>>. A trecut puțin peste un an de când am lucrat sub supravegherea dumneavoastră și datorită pregătirii extinse pe care mi-ați oferit-o vă consider una dintre cele mai bune referințe care să garanteze pentru abilitățile mele profesionale.

Așadar, v-aș fie extrem de recunoscător dacă ați putea să îmi scrieți o scrisoare de recomandare. Am rugămintea să menționați proiectele la care am lucrat împreună de-a lungul acestui interval. De asemenea, având în vedere că funcția pentru care candidez necesită o anumită versatilitate referitoare la utilizarea unor aplicații specifice domeniului dumneavoastră de expertiză, vă consider cea mai potrivită persoană în a furniza informații în acest sens.

Aș aprecia mult ajutorul dumneavoastră și sunt convins că recomandarea dumneavoastră mă va ajuta să concurez cu succes pentru această poziție. Sper să nu vă ocupe mult din timp! Vă mulțumesc mult pentru ajutor.

Se încarcă
								
								

Categorii