Categorie: Scuze pentru absența de la o întâlnire

Ver. 1 | Scuze pentru absența de la o întâlnire

În această dimineață am primit un mesaj prin care am fost anunțat că itinerariul meu de călătorie a fost schimbat. Prin urmare, nu voi fi aici pentru a participa la următoarea ședință lunară. Returul era programat pentru joi, însă, din cauza acestei schimbări, voi ajunge acasă doar luni. În absența mea, asistentul meu va distribui copii ale raportului meu fiecărui participant la întâlnire. Aștept cu nerăbdare să ne revedem cu ocazia ședinței de luna viitoare.

Ver. 2 | Scuze pentru absența de la o întâlnire

Din cauza unor întâlniri programate în același interval nu voi putea participa la întâlnirea de planificată pentru <<introduceți data>>. Oricât de mult mi-aș dori, nu pot fi în două locuri în același timp. Vă rog să îmi trimiteți un rezumat al discuțiilor, pe care urmează să îl revizuiesc de îndată ce revin din deplasare. Veți avea feedback-ul meu pe mail, la începutul săptămânii viitoare.

Ver. 3 | Scuze pentru absența de la o întâlnire

Vă rog să acceptați scuzele mele sincere pentru lipsa mea la întâlnirea noastră de ieri. Din păcate secretarea mea a trecut cu vederea programarea noastră. Am putea stabili o altă întâlnire pentru săptămâna viitoare? Îmi cer scuze anticipat dacă v-am cauzat anumite neplăceri și sper ca acest incident să nu afecteze relația noastră. Vă propun să ne întâlnim la miercurea viitoare, la aceeași oră.

Ver. 4 | Scuze pentru absența de la o întâlnire

Știu că urma să vedem împreună meciul de sâmbătă, însă tocmai m-a anunțat mama că vine în vizită în același weekend. Din păcate, va trebui să anulez întâlnirea noastră. Aștept cu nerăbdare partida de săptămâna următoare!

Se încarcă
								
								

Categorii