Categorie: Scuze pentru depășirea unui termen limită

Ver. 1 | Scuze pentru depășirea unui termen limită

Îmi pare rău că nu am reușit să finalizez raportul până la termenul agreat. Știu că era absolut necesar să livrați raportul până la <<introduceți data>>. Așa cum am stabilit, voi angrena toată echipa pentru a realiza documentarea până la mijlocul săptămânii viitoare. Puteți conta pe datele mele pentru integrarea finală. Voi face tot ce pot pentru ca acest proiect să fie unul de succes. Apreciez oportunitatea de a lucra împreună și vă mulțumesc pentru răbdare.

Ver. 2 | Scuze pentru depășirea unui termen limită

Răspunsul meu la sondajul dumneavoastră privind școala online este atașat. Îmi cer scuze pentru depășirea termenului. După cum știți, datele s-au schimbat iar noul semestru a început cu câteva zile mai repede. Totuși, am făcut toate eforturile pentru a vă oferi informații corecte. Chiar dacă răspunsul meu a venit mai târziu, sper că îl veți putea folosi în raportul final.

Ver. 3 | Scuze pentru depășirea unui termen limită

Ne cerem scuze că nu am putut monta mobilierul dumneavoastră ieri. Din păcate, unul din membrii echipei s-a îmbolnăvit, aspect care ne-a dat peste cap programările. Pentru a ne asigura că acest lucru nu se va mai întâmpla am apelat la o echipă externă și am reprogramat lucrarea la casa dumneavoastră pentru <<introduceți data>>. Apreciem răbdarea și înțelegerea de care ați dat dovadă. Sperăm că acest incident nu va afecta relația noastră profesională!

Ver. 4 | Scuze pentru depășirea unui termen limită

Îmi pare rău că am ratat termenul limită pentru înregistrarea la conferința pe care o organizați. Nu am fost sigur până astăzi dacă voi putea participa. Sper că veți putea în continuare să acceptați înregistrarea mea – în acest moment am plătit taxa de participare. Dacă este posibil să mă acceptați am rugămintea să îmi trimiteți confirmarea înscrierii mele. În caz contrar, vă rog să îmi returnați valoarea taxei de înregistrare. Vă mulțumesc pentru asistența acordată în această chestiune.

Ver. 5 | Scuze pentru depășirea unui termen limită

Îmi cer scuze pentru că nu v-am trimis materialele pentru noul catalog de produse la timp. Din păcate, au avut nevoie de câteva modificări pe partea de design, operațiune care va mai dura câteva zile. Ar trebui ca toate materialele să pregătite până marți, săptămâna viitoare. Le voi livra personal la acel moment. Aș aprecia dacă acest catalog ar putea intra la tipar cât mai curând posibil după acea dată.

Sunt conștient că această întârziere vă afectează programările, fapt pentru care îmi cer scuze anticipat!

Se încarcă
								
								

Categorii