Categorie: Scuze pentru întârzierea unei plăți

Ver. 1 | Scuze pentru întârzierea unei plăți

Atașat regăsiți dovada plății restante pentru factura lunii anterioare. Această sumă ar trebui să acopere întregul sold restant. Vă rugăm să acceptați scuzele noastre pentru această întârziere care a fost determinată de aspecte care nu au ținut de noi. Ne pare rău pentru neplăcerile pe care vi le-am provocat și sperăm ca relația noastră profesională să nu aibă de suferit.

Ver. 2 | Scuze pentru întârzierea unei plăți

Din păcate, până la acest moment nu am reușit să plătim chiria aferentă lunii martie. Am făcut tot posibilul să acoperim cheltuielile lunare însă nu vom putea să transferăm suma aferentă chiriei mai devreme de 12 aprilie. Ne cerem scuze pentru întârziere și sperăm că ne veți susține în acest moment dificil, cu care nu ne-am mai confruntat până acum. Apreciem tot ceea ce faceți pentru noi și vă mulțumim pentru înțelegere.

Ver. 3 | Scuze pentru întârzierea unei plăți

Îmi pare rău că nu ați primit încă plata pentru luna aceasta. Am avut o eroare în contul de internet banking și nu am vrut să efectuez transferul până când aceasta nu s-a remediat. Banca m-a asigurat că circumstanțele care au condus la această eroare sunt neobișnuite și este puțin probabil ca acest lucru să se mai repete. Am fost mulțumit de colaborarea noastră până la acest moment și am încredere că acest incident nu va pune în pericol relațiile noastre viitoare.

Ver. 4 | Scuze pentru întârzierea unei plăți

Vă rog să găsiți atașat acestui email dovada plății pentru două luni, plus o taxă de întârziere. Îmi pare rău pentru întârziere însă nu am putut trimite suma aferentă lunii trecute la timp din cauza unor cheltuieli medicale neașteptate. Apreciez oportunitatea noastră de colaborare și îți mulțumesc pentru înțelegerea legată de dificultatea mea financiară temporară.

Ver. 5 | Scuze pentru întârzierea unei plăți

Tocmai ți-am transferat jumătate din suma chiriei pe care ți-o datorez. Mă aștept să pot plăti soldul restant, inclusiv taxa de întârziere, înainte de data de 20. Îmi pare rău că am întârziat atât de mult cu plata. Sper că acest lucru nu v-a cauzat mari inconveniențe. Angajatorul meu m-a anunțat că programul meu de lucru va fi redus la 4 ore, fapt care mi-a redus considerabil veniturile. Din fericire mi-am găsit un loc de muncă într-o altă companie, așa că lucrurile vor intra foarte curând în normal.

Se încarcă
								
								

Categorii