Categorie: Scuze pentru lipsa de la o întâlnire

Ver. 1 | Scuze pentru lipsa de la o întâlnire

Doresc să vă cer sincere scuze pentru lipsa mea de la întâlnirea de marți. Știu că a trebuit să vă refaceți programul, iar acest lucru aduce cu sine multă frustrare. De când am fost de acord să organizăm întâlnirea am așteptat cu nerăbdare să schimbăm idei și să decidem împreună asupra unui plan de acțiune. Din păcate, am rămas cu impresia că întâlnirea va avea loc de la ora 13:00, nu de la 11:00, cum era programat inițial. Sunt extrem de interesat să mă întâlnesc cu dumneavoastră de aceea v-aș ruga respectuos să reprogramăm întâlnirea. Vă cer din nou scuze pentru disconfortul creat!

Ver. 2 | Scuze pentru lipsa de la o întâlnire

Îmi cer sincere scuze pentru lipsa mea de la întâlnirea noastră din această după-amiază. Dintre toate întâlnirile din acest an aceasta a fost cea la care mi-am dorit cel mai mult să particip. Din păcate zborul meu a avut o întârziere foarte mare, datorită unui incident cu unul din pasageri. Sper să mai pot avea o șansă să vă prezint propunerea mea dumneavoastră și domnului <<introduceți numele persoanei>> în decursul zilei de mâine. Mulțumesc sincer pentru înțelegere!

Ver. 3 | Scuze pentru lipsa de la o întâlnire

Îmi pare rău că am lipsit de la întâlnirea noastră de ieri. Un eveniment neașteptat m-a forțat să plec din oraș. Îmi dau seama cât de ocupat sunteți și că timpul dumneavoastră este extrem de valoros, fapt pentru care îmi cer scuze încă odată. Sper că acest eveniment să nu prejudicieze relația noastră. Întâlnirea cu dumneavoastră înseamnă foarte mult pentru mine!

Ver. 4 | Scuze pentru lipsa de la o întâlnire

Îmi cer scuze că am ajuns mai târziu la ședința departamentului nostru. Unul dintre angajații mei a venit la biroul meu cu o problemă personală gravă, care nu suporta amânare. Am decis să rămân cu el pentru a încerca să îl consiliez. Din păcate, am pierdut ocazia de a-mi prezenta raportul în cadrul ședinței. Sper că îl voi putea relua în următoarea noastră întâlnire. În mod clar este frustrant să nu aveți informațiile mele încorporate, însă pot să ajustez personal minuta întâlnirii. Vă mulțumesc mult!

Se încarcă
								
								

Categorii