Categorie: Scuze pentru un comportament ofensator

Ver. 1 | Scuze pentru un comportament ofensator

Îmi pare rău că tonul meu a fost unul care te-a făcut să te simți ofensată în fața prietenilor tăi. Nu am avut nici o clipă intenția să te jignesc. Starea mea emoțională era generată de cu totul altă problemă, iar acest bagaj emoțional mi-a întunecat judecata. Te rog din suflet să mă ierți! Sper că acest eveniment nefericit nu va pune în pericol prietenia noastră. Ești unul dintre cei mai buni prieteni pe care îi am!

Ver. 2 | Scuze pentru un comportament ofensator

Vreau să știi cât de mult îmi pare rău pentru gluma pe care am spus-o la cină aseară. A fost într-adevăr una de prost gust… Îmi pare extrem de rău că v-am jignit. Privind în urmă, mă bucur că mi-ați spus ce ați simțit. Vă rog să acceptați scuzele mele sincere pentru derapajul meu. Puteți fi siguri că nu voi mai spune glume de acest tip.

Ver. 3 | Scuze pentru un comportament ofensator

Îmi cer scuze pentru că am părăsit aula în mijlocul prezentării dumneavoastră. Știu că a fost un moment perturbator, având în vedere sensibilitatea subiectului pe care îl adresați. Din păcate, nu m-am simțit bine deloc și am decis că este mai bine să plec. Așa cum am discutat, sunt fascinat de cercetările pe care le faceți și sper să îmi puteți trimite un PDF al prezentării.

Ver. 4 | Scuze pentru un comportament ofensator

Datorez scuze tuturor colegilor mei și familiilor lor pentru ieșirea mea în decor de la petrecerea companiei, organizată sâmbăta trecută. Acum am realizat faptul că comportamentul meu, influențat de un consum exagerat de alcool, a fost jignitor la adresa celor invitați. Îmi pare foarte rău!

Știam că așteptați cu nerăbdare această petrecere, pe care eu am stricat-o cu atitudinea mea. Nu pot retrage ceea ce am făcut deja, dar vreau să știți că aveți promisiunea mea că pe viitor voi fi sobru la aceste eveniment.

Se încarcă
								
								

Categorii