Categorie: Ședință | Întâlnire

Ver. 1 | Anunț pentru numirea unui angajat într-o nouă poziție sau funcție

Consiliul Director mi-a cerut să vă informez că sunteți candidatul preferat pentru poziția de director de marketing. Am luat în considerare mai multe persoane însă calificările dumneavoastră sunt cele mai potrivite pentru <<introduceți numele companiei>>.

Consiliul a luat în calcul și loialitatea dumneavoastră față de companie, proiectele excelente pe care le-ați dus la îndeplinire precum și entuziasmul cu care abordați provocările, de orice natură. Noi credem că dumneavoastră sunteți chintesența valorilor companiei noastre.

Un anunț de informare cu caracter general va fi transmis presei și angajaților companiei în data de <<introduceți data>>, iar o recepție pentru marcarea acestui pas va avea loc în sala de conferințe a companiei, la ora <<introduceți ora>>.

Vă rugăm să comunicați secretarei mele o listă de prieteni și membri ai familiei pe care doriți să îi invităm la recepție. Vă felicităm și așteptăm cu nerăbdare sa colaborăm pentru o perioadă cât mai lungă!

Ver. 2 | Anunț pentru numirea unui angajat într-o nouă poziție sau funcție

Sunt încântat să vă informez despre decizia recentă a consiliului de administrație de a vă promova în poziția de director de marketing. Veți ocupa această poziție în prima zi lucrătoare a noului an și veți raporta direct lui <<introduceți numele persoanei>>.

În această poziție veți supraveghea activitatea celor șase membri ai departamentului de marketing și veți fi responsabil pentru îndeplinirea obiectivelor globale ale departamentului, cu care sunteți extrem de familiarizat.

Implicarea dumneavoastră activă în activitățile departamentul de marketing din ultimii doi ani precum și abilitățile de comunicare pe care le aveți sunt calități pe care consiliul le consideră esențiale pentru noua dumneavoastră poziție. Suntem siguri că vă veți bucura de real succes în noua dumneavoastră poziție.

Vă rugăm să acceptați felicitările noastre pentru această numire!

Ver. 3 | Anunț pentru numirea unui angajat într-o nouă poziție sau funcție

Sunt încântat să anunț că <<introduceți numele persoanei>>, profesor în cadrul Departamentului de Inteligență Artificială, a fost numit în locul lui <<introduceți numele persoanei care a ocupat postul >> în calitate de decan la Universitatea <<introduceți numele universității>>. <<Introduceți numele persoanei>> a ocupat poziția de președinte al Departamentului de Inteligență Artificială și în prezent revine în activitate după un concediu sabatic.

Acreditările domniei sale sunt excelente și îl recomandă pentru a ocupa o poziție administrativă, cu atât mai mult cu cât își dorește această provocare. 

Data exactă a transferului nu este încă stabilită, deoarece actualul decan este implicat foarte mult la acest moment în noile sale proiecte de colaborare iar <<introduceți numele persoanei>>  trebuie să finalizeze unele proiecte de cercetare înainte de a se alătura cu normă întreagă departamentului nostru.

Chiar dacă nu avem o certitudine în acest sens, estimăm că până la începutul celui de-al doilea semestru, <<introduceți numele persoanei>> va fi în poziția de a-și asuma noua responsabilități. Așteptăm cu nerăbdare să colaborăm!

Ver. 1 | Prezentarea de scuze pentru lipsa de la o întâlnire

Așa cum am agreat împreună ultima dată, întâlnirea noastră viitoare pentru continuarea proiectului social în care suntem implicați este programată pentru data de <<introduceți data>>.

Din păcate, mama mea vine în vizită exact în aceeași perioadă, așa că sunt nevoit să te rog să reprogramăm.

Aștept cu nerăbdare întâlnirea cu tine din săptămâna următoare, mai exact <<introduceți data>>.

Ver. 2 | Prezentarea de scuze pentru lipsa de la o întâlnire

În această dimineață am primit o notificare privitoare la zborul meu, care a fost anulat. Prin urmare, nu voi fi putea să particip la următoarea întâlnire cu personalul de vânzări, deoarece următoarea conexiune este peste 36 de ore.

În absența mea, asistentul meu administrativ <<introduceți numele persoanei>> va distribui copii ale raportului meu de vânzări fiecărui participant la întâlnire.

Aștept cu nerăbdare să ne vedem cu toții la întâlnirea din <<introduceți data>>.

Ver. 3 | Prezentarea de scuze pentru lipsa de la o întâlnire

Din cauza unor conflicte care au apărut în programul meu din această lună, nu voi putea participa la întâlnirea cu distribuitorii planificată pentru <<introduceți data>>.

Din păcate, am fost convocat de urgență la ședința trimestrială a Consiliului de Administrație.

Vă rog sa notați cererile partenerilor noștri cu mare atenție și să îi asigurați că le voi revizui integral până la data de <<introduceți data>>, după care voi reveni cu un răspuns.

Ver. 1 | Prezentarea de scuze pentru întârzierea la o întâlnire

Îmi cer scuze că am ajuns mai târziu la întâlnirea departamentului din această dimineață. Unul dintre angajații mei se confruntă cu o problemă personală serioasă, și am decis să stau de vorbă cu el pentru a îi oferi un punct de vedere obiectiv în rezolvarea acesteia.

Sunt conștient că am pierdut ocazia de a raporta progresul pe care l-am avut în luna precedentă, însă sper că pot cumula aceste informații retrospective în raportul de la următoarea noastră întâlnire.

Știu că este frustrant să nu existe o situație care să cuprindă toate informațiile cumulate la nivel de companie însă pur și simplu nu am putut sa grăbesc discuția cu colegul meu.

Vă asigur pe toți de deplina mea susținere!

Ver. 2 | Prezentarea de scuze pentru întârzierea la o întâlnire

Vă rog să acceptați scuzele mele sincere pentru că am întârziat la întâlnirea noastră programată pentru această după-amiază. Dintre toate întâlnirile pe care le-a avut în decursul acestui an, aceasta este singura la care țineam neapărat să ajung în timp util.

Nu m-am informat corespunzător cu privire la situația traficului spre zona în care se află sediul companiei dumneavoastră, care este serios afectat de lucrările la infrastructura de curent care se desfășoară în aceste zile.

Sper că îmi veți oferi șansa să vă prezint propunerea mea de colaborare dumneavoastră și domnului <<introduceți numele persoanei>> în ședința de săptămâna viitoare.

Mulțumiri sincere pentru răbdarea și atenția pe care mi-ați acordat-o!

Se încarcă
								
								

Categorii