Categorie: Anulați sau amânați o întâlnire deja stabilită

Ver. 1 | Anulați sau amânați o întâlnire deja stabilită

Doresc să vă anunț că nu voi participa la întâlnirea pe care o avem programată în <<introduceți data>>. Din păcate, în ultima perioadă am avut probleme de sănătate și voi urma un tratament pentru următoarele două luni.

Regret că nu voi fi implicat în această etapă a proiectului însă aștept cu nerăbdare să lucrăm împreună la fazele de implementare. Între timp <<introduceți numele persoanei>> ar trebui să vă poată ajuta în planificarea pe care echipa dumneavoastră o pregătește.

Voi ține în continuare legătura cu dumneavoastră pentru a vă informa când revin la birou. Aștept cu nerăbdare să ne revedem!

Ver. 2 | Anulați sau amânați o întâlnire deja stabilită

Așa cum i-am transmis și secretarei dumneavoastră, o serie de urgențe neașteptate la locul de muncă mă obligă să călătoresc în străinătate pentru o perioadă de trei săptămâni. Prin urmare, trebuie să vă rog să amânați auditul fiscal care a fost programat pentru <<introduceți data>>. Vă voi după ce revin pentru a programa o nouă întâlnire.

Contabilul meu a examinat toată documentația mea pentru a fi sigur că este completă, așadar nu anticipez alte întârzieri. Dacă trebuie să luați legătura cu mine, vă rog să mă contactați pe e-mail, Zoom sau Skype. Vă mulțumesc pentru înțelegere!

Ver. 3 | Anulați sau amânați o întâlnire deja stabilită

Cu părere de rău trebuie să anulez programarea pentru audiența la <<introduceți numele persoanei>> programată pentru <<introduceți data>>. Mama mea a fost internată de urgență și urmează să fie supusă unei intervenții chirurgicale, așadar trebuie să fiu alături de ea în aceste momente grele. Anticipez că voi fi reveni din nou la birou în jurul datei de <<introduceți data>>. După acea dată vă voi contacta pentru a reprograma întâlnirea noastră. Vă rog să-mi trimiteți informațiile pe care le-am solicitat pe email.

Ver. 4 | Anulați sau amânați o întâlnire deja stabilită

Regret că trebuie să-mi anulez programarea pentru <<introduceți data>>. Politica companiei cu privire la deplasările angajaților s-a modificat pentru următoarele șase luni. Până la ridicarea acestei restricții va trebui să mă ocup de toate activitățile curente de la distanță. Chiar dacă îmi vor lipsi sesiunile noastre de lucru personale, vreau să vă asigur că voi continua să vă administrez conturile dumneavoastră la fel de eficient ca și până acum.

Se încarcă
								
								

Categorii