Categorie: Anunț pentru numirea unui angajat într-o nouă poziție sau funcție

Ver. 1 | Anunț pentru numirea unui angajat într-o nouă poziție sau funcție

Consiliul Director mi-a cerut să vă informez că sunteți candidatul preferat pentru poziția de director de marketing. Am luat în considerare mai multe persoane însă calificările dumneavoastră sunt cele mai potrivite pentru <<introduceți numele companiei>>.

Consiliul a luat în calcul și loialitatea dumneavoastră față de companie, proiectele excelente pe care le-ați dus la îndeplinire precum și entuziasmul cu care abordați provocările, de orice natură. Noi credem că dumneavoastră sunteți chintesența valorilor companiei noastre.

Un anunț de informare cu caracter general va fi transmis presei și angajaților companiei în data de <<introduceți data>>, iar o recepție pentru marcarea acestui pas va avea loc în sala de conferințe a companiei, la ora <<introduceți ora>>.

Vă rugăm să comunicați secretarei mele o listă de prieteni și membri ai familiei pe care doriți să îi invităm la recepție. Vă felicităm și așteptăm cu nerăbdare sa colaborăm pentru o perioadă cât mai lungă!

Ver. 2 | Anunț pentru numirea unui angajat într-o nouă poziție sau funcție

Sunt încântat să vă informez despre decizia recentă a consiliului de administrație de a vă promova în poziția de director de marketing. Veți ocupa această poziție în prima zi lucrătoare a noului an și veți raporta direct lui <<introduceți numele persoanei>>.

În această poziție veți supraveghea activitatea celor șase membri ai departamentului de marketing și veți fi responsabil pentru îndeplinirea obiectivelor globale ale departamentului, cu care sunteți extrem de familiarizat.

Implicarea dumneavoastră activă în activitățile departamentul de marketing din ultimii doi ani precum și abilitățile de comunicare pe care le aveți sunt calități pe care consiliul le consideră esențiale pentru noua dumneavoastră poziție. Suntem siguri că vă veți bucura de real succes în noua dumneavoastră poziție.

Vă rugăm să acceptați felicitările noastre pentru această numire!

Ver. 3 | Anunț pentru numirea unui angajat într-o nouă poziție sau funcție

Sunt încântat să anunț că <<introduceți numele persoanei>>, profesor în cadrul Departamentului de Inteligență Artificială, a fost numit în locul lui <<introduceți numele persoanei care a ocupat postul >> în calitate de decan la Universitatea <<introduceți numele universității>>. <<Introduceți numele persoanei>> a ocupat poziția de președinte al Departamentului de Inteligență Artificială și în prezent revine în activitate după un concediu sabatic.

Acreditările domniei sale sunt excelente și îl recomandă pentru a ocupa o poziție administrativă, cu atât mai mult cu cât își dorește această provocare. 

Data exactă a transferului nu este încă stabilită, deoarece actualul decan este implicat foarte mult la acest moment în noile sale proiecte de colaborare iar <<introduceți numele persoanei>>  trebuie să finalizeze unele proiecte de cercetare înainte de a se alătura cu normă întreagă departamentului nostru.

Chiar dacă nu avem o certitudine în acest sens, estimăm că până la începutul celui de-al doilea semestru, <<introduceți numele persoanei>> va fi în poziția de a-și asuma noua responsabilități. Așteptăm cu nerăbdare să colaborăm!

Se încarcă
								
								

Categorii