Categorie: Confirmarea unei întâlniri, programări sau a unui interviu

Ver. 1 | Confirmarea unei întâlniri, programări sau a a unui interviu

Mi-a făcut o deosebită plăcere să vă întâlnesc săptămâna trecută. Aștept cu nerăbdare să ne întâlnim din nou în <<introduceți data>>, la ora <<introduceți ora>>, pentru a discuta despre termenii noului nostru acord. Așa cum am agreat, ședința va avea loc la <<introduceți locația>>. Până atunci, vă rugăm să o contactați pe <<introduceți numele persoanei>>, asistenta noastră pe parte administrativă, la <<introduceți numărul de telefon>>, dacă aveți nevoie de mai multe informații. Suntem optimiști cu privire la ceea ce putem realiza împreună!

Ver. 2 | Confirmarea unei întâlniri, programări sau a a unui interviu

Așa cum am menționat la ședința noastră anterioară, intenționăm să organizăm o reuniune în <<introduceți data>> pentru toți cei interesați de a se alătura companiei noastre. Această întâlnire va avea loc în auditoriul Clădirii din campusul nostru iar reprezentanții fiecărei divizii vor fi prezenți pentru a răspunde la întrebări. Vă rugăm să aveți la dumneavoastră un CV actualizat precum și o listă de referințe actualizată. Așteptăm cu nerăbdare să ne întâlnim!

Ver. 3 | Confirmarea unei întâlniri, programări sau a a unui interviu

Vă scriu pentru a confirma întâlnirea comună pe care am programat-o la biroul dumneavoastră în <<introduceți data>>, la ora 15:00. Vă rugăm să completați chestionarul pe care l-am anexat, astfel încât întâlnirea noastră să fie una cât mai productivă. Dacă aveți întrebări cu privire la agendă vă rog să mă sunați. Aștept cu nerăbdare să vă întâlnesc!

Ver. 4 | Confirmarea unei întâlniri, programări sau a a unui interviu

Vă mulțumesc că v-ați alocat o oră din programul dumneavoastră încărcat pentru a vă întâlniți cu mine în <<introduceți data>>. Orice sfat pe care mi-l veți oferi cu privire la traiectoria carierei mele, va fi de mare ajutor. Vă rog să mă contactați la <<introduceți numărul de telefon>> în cazul în care trebuie să schimbăm ora întâlnirii noastre.

Se încarcă
								
								

Categorii