Vă mulțumesc că mi-ați acordat timp un timp atât de extins la întâlnirea noastră de astăzi. Mi-a făcut plăcere să mă întâlnesc atât cu dumneavoastră, cât și cu mare parte din personalul companiei. Sunt foarte impresionat de grija cu care compania tratează comunitatea din zonă. Poziția pentru care am aplicat este una care se pliază perfect cu experiența mea. Așadar, mi-aș dori foarte mult să mă alătur organizației dumneavoastră.

În cadrul interviului nostru am discutat despre calificările mele pentru această poziție precum și despre cum aș putea satisface nevoile companiei. Așa cum am menționat atunci, sunt un candidat cu calificări solide, care corespund pe deplin nevoilor acestei poziții. Nu numai că dețin educația și experiența necesară, dar și abilitățile necesare pentru a coordona proiecte foarte complexe. Înțeleg pe deplin care sunt aptitudinile pe care le căutați la noul dumneavoastră manager. Mă simt încrezător că mă pot ridica la pot aborda provocărilor și responsabilităților care vor apărea.

Încă o dată, vă mulțumesc că v-ați făcut timp pentru a vă întâlni cu mine. Sper că întâlnirea pe care am avut-o a fost la fel de plăcută pentru dumneavoastră. Am multe de oferit și știu că aș prospera în mediul provocator al companiei dumneavoastră. Permiteți-mi să vă dovedesc acest lucru și veți constata că sunt un profesionist extrem de dedicat și competent. Aștept cu nerăbdare să ne auzim și sper să începem colaborarea noastră cât mai curând.