Categorie: Programarea unei întâlniri cu un potențial angajat

Ver. 1 | Programarea unei întâlniri cu un potențial angajat

Am primit cererea dumneavoastră și am dori să discutăm despre poziția de consultant pe care o avem disponibilă în cadrul companiei noastre. Am stabilit o întâlnire cu departamentul nostru de resurse umane în <<introduceți data>>. Întâlnirea va avea loc în sala de conferințe de la sediul nostru central. Vă rugăm să vă alocați cel puțin 60 de minute, deoarece va fi necesar să discutăm în detaliu despre experiența dumneavoastră profesională.

În cazul în care nu veți putea onora invitația noastră, vă rugăm să contactați la biroul de resurse umane pentru a reprograma interviul. Așteptăm cu nerăbdare să ne întâlnim!

Ver. 2 | Programarea unei întâlniri cu un potențial angajat

Vă mulțumesc pentru CV-ul și scrisoarea de intenție pe care mi le-ați trimis săptămâna trecută. Sunt extrem de impresionat atât de parcursul dumneavoastră academic cât și de experiența acumulată ca expert în <<introduceți domeniul>>. Deși la acest moment nu avem nici un fel de poziție liberă în care experiența dumneavoastră să fie cu adevărat utilă, ne așteptăm ca acest lucru să se întâmple în decursul anului viitor. Totuși, aș dori să mă întâlnesc cu dumneavoastră personal pentru a discuta despre o serie de proiecte pe care am vrea să le demarăm în curând, care ar putea fi complementare cu calificările pe care le dețineți. Vă rog să o contactați pe secretara mea și să programați o întâlnire la un moment convenabil pentru amândoi.

Ver. 3 | Programarea unei întâlniri cu un potențial angajat

Am revizuit CV-ul dumneavoastră și aș dori să ne întâlnim pentru a analiza în detaliu valoarea adăugată pe care o puteți aduce departamentului pe care îl coordonez. Ne putem întâlni la orice oră, în următoarele zile: <<introduceți datele>>. Doresc să avem o discuție informală pe această temă. Vă rog să îl comunicați asistentului meu administrativ care dintre aceste zile se potrivește cu programul dumneavoastră. Dacă preferați o altă zi, el va încerca să medieze o dată potrivită pentru ambele părți.

De asemenea, vă rog să fiți pregătit să discutați despre modul în care expertiza dumneavoastră va ajuta compania noastră să atragă banii necesari finanțării departamentului de cercetare. Aștept cu nerăbdare să ne cunoaștem!

Ver. 4 | Programarea unei întâlniri cu un potențial angajat

Am revizuit CV-ul dumneavoastră și sunt profund impresionat de proiectele pe care le-ați coordonat în ultimii cinci ani. Aș dori să programăm un interviu formal pentru săptămâna viitoare. Marți și joi după-amiază ar fi cele mai potrivite zile pentru mine. Mă puteți contacta direct la <<introduceți numărul de telefon>>, pentru discuta toate detaliile întâlnirii. Mi-ar face mare plăcere să discutăm despre experiența dumneavoastră, atât în sectorul de stat, cât și în cel privat. Vă mulțumesc și aștept să ne întâlnim cât mai curând!

Se încarcă
								
								

Categorii