Categorie: Stabilirea unei întâlniri

Ver. 1 | Stabilirea unei întâlniri

Sunt extrem de bucuros că proiectul nostru comun s-a materializat. Aștept cu nerăbdare să ne întâlnim pentru a stabili parcursul etapelor de implementare. Pentru că va fi necesar să avem o discuție preliminară consistentă, vă propun să ne vedem în sala noastră de consiliu în <<introduceți data>>. Acolo pot fi acomodate până la 20 de persoane. Dacă sunteți de acord cu propunerea mea vă rog să îl contactați pe asistentul meu administrativ, care se va ocupa de toate aranjamentele necesare.

Ver. 2 | Stabilirea unei întâlniri

Voi fi încântat să mă întâlnesc cu dumneavoastră pentru a discuta despre transferul în departamentul meu. Ne putem vedea în <<introduceți data>>. Dacă intervalul este convenabil pentru dumneavoastră vă rog să îi comunicați disponibilitatea asistentului meu personal. El va face toate aranjamentele necesare în cel mai scurt timp posibil. Vă rog, de asemenea, să aduceți orice materiale care credeți că ar ajuta în înțelegerea mai eficientă a domeniului dumneavoastră de muncă. Aștept să ne cunoaștem!

Ver. 3 | Stabilirea unei întâlniri

Sunt încântat de întâlnirea cu dumneavoastră în <<introduceți data>>, pentru a discuta despre noul nostru proiect. Din parcarea subterană vă rog să luați liftul până la etajul 3. Acolo veți fi întâmpinat de asistenta mea care vă va conduce către biroul meu. După o discuție preliminară ne vom alătura echipei mele pentru discuțiile tehnice. Aștept să ne vedem!

Se încarcă
								
								

Categorii