Categorie: Sfaturi | Sugestii | Încurajări

Ver. 1 | Solicitarea unui sfat personal

Sunt conștient că nu îți face plăcere să oferi sfaturi financiare, însă am nevoie de experiența ta vastă pentru a lua o decizie importantă.

Am oportunitatea să achiziționez pachetul majoritar de acțiuni la <<introduceți numele companiei>>.

Problema este că această operațiune ne va afecta serios cash-flow-ul în următorul exercițiu financiar.

Sper din suflet că îmi vei oferi expertiza ta în acest caz delicat. Îți propun să ne întâlnim în data de <<introduceți data>> și să analizăm împreună cifrele.

Am încredere în perspectiva ta mai mult decât în a mea la acest moment, deoarece este una obiectivă. Aștept cu nerăbdare să ne vedem!

Ver. 2 | Solicitarea unui sfat personal

Mă îndrept spre dumneavoastră pentru a vă cere sfatul într-o problemă personală, deoarece știu că îmi veți onora nevoia de confidențialitate.

Ce ați face dacă ați fi nevoit să alegeți între a lua un credit pentru a finaliza ultimul an de facultate sau a lucra cu normă întreagă timp de șase luni pentru a câștiga destui bani și a avea mai puține datorii?

Recent am luat un alt credit pentru a acoperiri ratele la asigurarea RCA pentru mașină precum și asigurarea de sănătate. Plățile lunare sunt relativ mici și ușor de gestionat, având în vedere că momentan sunt angajat cu jumătate de normă. Însă, la acest moment, am nevoie de bani pentru a acoperi costurile de școlarizare. În timp ce eu sunt reticent în a împrumuta mai mulți bani, îmi fac griji că nu voi mai avea determinarea să revin la școală după șase luni de pauză.

Vă rog să îmi spuneți părerea dumneavoastră despre acest subiect. Aștept cu nerăbdare să ne auzim și vă mulțumesc încă odată pentru că îmi sunteți alături.

Ver. 3 | Solicitarea unui sfat personal

Am nevoie urgentă de sfatul tău! Ești persoana care întotdeauna mi-a dat cele mai bune sfaturi!

Din păcate, sunt în dificultate financiară gravă și mă întreb dacă ar trebui să îmi declar falimentul personal.

Aș prefera să vorbim față în față despre acest subiect delicat decât să intrăm în prea multe detalii în această scrisoare.

Putem să ne întâlnim săptămâna viitoare pentru a discuta despre situația mea? Îți dau un telefon în următoarele zile pentru a stabili data, ora și locul unde ne vom vedea. Mersi mult și aștept să te văd!

Ver. 4 | Solicitarea unui sfat personal

<<Introduceți numele persoanei>>, tu ești singura persoană pe care simt că o pot consulta într-o problemă delicată.

În acest an, este pentru prima dată când veniturile mele le depășesc pe cele ale soțului meu. În ciuda a ceea ce spune el, știu că asta îl tulbură, așa că am nevoie de ajutorul tău. Îți propun să ne întâlnim la prânz în această săptămână că să îmi spui cum ați rezolvat voi aceeași problemă. Mersi mult!

Ver. 1 | Refuzul de a oferi un sfat personal

Sunt flatat că mi-ați cerut statul într-o problemă atât de delicată.

Regret profund că nu vă pot ajuta, însă nu am nici expertiza nici experiența necesare pentru a vă reprezenta într-un proces de divorț. Vă pot recomanda unui coleg din <<introduceți numele orașului>>, care se ocupă de astfel de cazuri de peste 20 de ani.

Dacă doriți, mă pot ocupa să fiți primiți cât mai curând. Orice ați decide să faceți în continuare, vă asigur de tot suportul meu!

Ver. 2 | Refuzul de a oferi un sfat personal

Deși sunt onorat că ați apelat la expertiza mea, îmi pare rău că trebuie să resping cererea dumneavoastră. Experiența mea în sectorul imobiliar comercial este limitată, fapt care nu îmi conferă calificarea să răspund la întrebările dumneavoastră.

Cu toate acestea, <<introduceți numele persoanei>>, un alt agent din biroul nostru, lucrează în acest domeniu de mai bine de zece ani și are o înțelegere profundă a pieței. V-aș recomanda să-l contactați direct pentru a vă răspunde la toate întrebările dumneavoastră.

Mulțumesc că v-ați gândit la mine și vă urez succes în noul dumneavoastră proiect.

Ver. 3 | Refuzul de a oferi un sfat personal

Am primit scrisoarea prin care îmi solicitați o serie de sfaturi cu privire la modul în care puteți investi o parte din moștenirea pe care ați primit-o recent. Apreciez încrederea pe care mi-ați arătat-o, însă simt că ar fi mult mai bine dacă ați solicita sfatul obiectiv al unui profesionist din domeniul financiar.

Apreciez prea mult prietenia noastră pentru a o pune în pericol din cauza unor potențiale consilieri financiare eronate. Există mulți profesioniști calificați, de renume, care vă pot sfătui mult mai bine decât aș putea eu să o fac.

Vă doresc să identificați curând pe cineva care vă poate ajuta în această problemă importantă. Aștept cu nerăbdare să ne revedem cât mai curând!

Ver. 4 | Refuzul de a oferi un sfat personal

Pe cât de mult mi-ar plăcea să iar parte activ la deciziile pe care urmează să le iei în perioada imediat următoare cu privire la viața ta personală, din păcate nu pot îți ofer sfatul meu.

Orice opinie în legătura cu relația ta cu <<introduceți numele persoanei>>, m-ar pune într-o poziție de conflict de interese, care s-ar putea întoarce împotriva mea.

Vă doresc mult noroc și înțelepciune în deciziile dificile pe care urmează să le luați.

Se încarcă
								
								

Categorii