Categorie: Mulțumiri pentru un sfatul primit

Ver. 1 | Mulțumiri pentru un sfat primit

Vă mulțumim pentru sugestia referitoare la eficientizarea livrărilor noastre. Sunt de acord că ar trebui să începem să folosim un sistem electronic de programare. Este evident că v-ați gândit mult la implementarea unui astfel de sistem și aș dori să discut cu dumneavoastră toate detaliile. Am transmis acest mesaj secretarei mele care vă va suna pentru a programa o întâlnire. Mulțumesc din nou pentru mesaj! Ideile și sugestiile de îmbunătățire a proceselor sunt întotdeauna binevenite.

Ver. 2 | Mulțumiri pentru un sfat primit

Vă mulțumim pentru e-mailul cu sugestii adresat domnului director. Cu privire la observațiile dumneavoastră, domnul director a formulat următorul răspuns. Ideile din email sunt foarte apreciate iar de implementarea lor se va ocupa, începând chiar de luna viitoare, echipa noastră de dezvoltare. Am descoperit cu plăcere că multe dintre caracteristicile noastre cele mai populare sunt rezultatul comentariilor clienților noștri. Suntem întotdeauna recunoscători să vă ascultăm părerea și să vă încurajăm să verbalizați orice fel de sugestie sau critică.

Ver. 3 | Mulțumiri pentru un sfat primit

Vă mulțumim pentru sugestiile de îmbunătățire ale newsletter-ului. Acesta este exact genul de contribuție de care avem nevoie pentru a satisface mai bine nevoile membrilor noștri. Voi trimite sugestiile dumneavoastră departamentului de marketing. Cu siguranță vom lua în considerare punerea în aplicare a ideilor dumneavoastră în materialele viitoare.

Ver. 4 | Mulțumiri pentru un sfat primit

Vă mulțumim pentru sugestiile privind aspectul parcării. Într-adevăr, toate marcajele trebuie refăcute. Vreau să vă întâlniți cu responsabilii de această zonă pentru a discuta despre planul de lucru. Tipul acesta de sugestii venite de la angajații noștri stau la baza creșterii companiei noastre. Vă rugăm să nu ezitați să ne trimiteți orice fel de sugestie! Vă mulțumim din nou.

se incarca
								
								

Categorii