Categorie: Oferiți o sugestie (general)

Ver. 1 | Oferiți o sugestie (general)

Mă întreb dacă informarea noastră săptămânală spre angajați nu ar fi mai bine primită dacă li s-ar oferi, prin rotație, tuturor celor interesați, un spațiu de exprimare pentru a-și pentru a-și face cunoscute opiniile. Mă refer specific la propuneri de dezvoltare sau inovație, sfaturi practice despre anumite sarcini specifice sau, de ce nu, critici la adresa practicilor curente.

Pentru a le stimula interesul, putem să publicăm anonim aceste articole. Aștept părerea dumneavoastră în acest sens!

Ver. 2 | Oferiți o sugestie (general)

Sunt foarte mulțumit de succesul pe care l-am avut cu proiectul de creștere a siguranței în complexul nostru rezidențial. Cifrele pe ultimele trei luni arată foarte bine, însă momentan ne confruntăm cu o alta problemă. Echipajele firmei de securitate prezente în timpul nopții, au redus numărul și frecvența infracțiunilor comise noaptea, însă, în timpul zilei, când mulți dintre noi suntem la serviciu iar echipajele nu sunt prezente în număr mare, infracțiunile încă ne amenință. Săptămâna trecută, trei case din cartier au fost jefuite.

Vă sugerez să ne dedicăm următoarea ședință pentru a discuta câteva soluții practice pentru această problemă gravă. Consider că împreună putem găsi o soluție funcțională, care să nu încarce costurile.

Ver. 3 | Oferiți o sugestie (general)

Prezentarea dumneavoastră de ieri a fost primită foarte bine de către public iar imaginile pe care le-ați prezentat au avut un impact deosebit. Cu toate acestea, aș dori să fac o singură remarcă: câteva dintre glumele dumneavoastră au fost inadecvate pentru categoria de public care a fost prezentă la întâlnire.

Deși au fost foarte amuzante, unele persoane nu reacționează pozitiv la umorul negru fiind chiar afectate. Aș ocoli acest tip de umor atunci când vine vorba de un astfel de public, deoarece există o plajă largă de glume „curate” care se pot folosi pentru a condimenta prezentarea, fără a exista riscul să ofenseze publicul.

Ver. 4 | Oferiți o sugestie (general)

M-ați întrebat dacă ar trebui să acceptați poziția în cadrul companiei <<introduceți numele companiei>>. M-am gândit îndelung la acest aspect și am găsit un motiv pentru care nu ar trebui să acceptați propunerea lor. În mod evident, locul dumneavoastră de muncă actual vă oferă multe satisfacții. Mai mult, sunteți unul dintre puținii oameni pe care îi cunosc care iubește munca pe care o face. Dacă credeți că compania la care doriți să vă mutați nu vă va face mai fericit, vă recomand să rămâneți la locul de muncă actual.

Mai mult, acceptarea poziției ar necesita să vă relocați cu întreaga familie. Copiii ar trebui să își facă prieteni noi iar voi ați lăsa în urmă familia și prietenii care v-au fost alături până acum. V-ar plăcea acea poziție atât cât vă place ce faceți acum? Trebuie să decideți dacă mutarea ar merita aceste costuri. Acordați-vă ceva mai mult timp de reflexie. Vă doresc multă înțelepciune în luarea acestei decizii. Anunțați-mă dacă vă mai pot ajuta cu ceva.

Ver. 5 | Oferiți o sugestie (general)

Mă simt flatat că mi-ați solicitat sfatul cu privire la cariera dumneavoastră profesională. Am remarcat că v-ați gândit mult la obiectivul final și vă încurajez să continuați să puneți în balanță toate avantajele și dezavantajele. Deoarece obiectivul pe care îl aveți este să dețineți o companie de dezvoltare software, întrebarea care se pune este: vă concentrați la acest moment pe acumularea de cunoștințe și experiență în management și finanțe sau vă sporiți abilitățile tehnice?

Impresia mea este că acordați o importanță egală fiecărui domeniu. Poate că ar trebui să vă concentrați mai mult asupra zonei pentru care aveți cel mai mult entuziasm în acest moment. Cred că o conștientizare a preferinței respective vă poate ajuta să luați decizia potrivită. Sper ca sfaturile mele să vă fie de ajutor!

Ver. 6 | Oferiți o sugestie (general)

Sunt flatat că mi-ați cerut sfatul cu privire la achiziția viitoarei voastre case. Pe această piață nu au existat probleme până acum aproximativ patru luni. Astăzi însă, cumpărătorul trebuie să fie extrem de precaut, deoarece preturile imobiliarelor au explodat. Vă recomand să-l contactați pe <<introduceți numele persoanei>>, care este un evaluator autorizat și poate să vă ofere o părere realistă. Este important să ai pe cineva cu experiență de partea ta. Noi am făcut o achiziției similară anul trecut iar sfaturile lui au fost de un real folos.

Se încarcă
								
								

Categorii