Categorie: Oferiți o sugestie (general)

Ver. 1 | Oferiți o sugestie (general)

Mă întreb dacă informarea noastră săptămânală spre angajați nu ar fi mai bine primită dacă li s-ar oferi, prin rotație, tuturor celor interesați, un spațiu de exprimare pentru a-și pentru a-și face cunoscute opiniile. Mă refer specific la propuneri de dezvoltare sau inovație, sfaturi practice despre anumite sarcini specifice sau, de ce nu, critici la adresa practicilor curente.

Pentru a le stimula interesul, putem să publicăm anonim aceste articole. Aștept părerea dumneavoastră în acest sens!

Ver. 2 | Oferiți o sugestie (general)

Sunt foarte mulțumit de succesul pe care l-am avut cu proiectul de creștere a siguranței în complexul nostru rezidențial. Cifrele pe ultimele trei luni arată foarte bine, însă momentan ne confruntăm cu o alta problemă. Echipajele firmei de securitate prezente în timpul nopții, au redus numărul și frecvența infracțiunilor comise noaptea, însă, în timpul zilei, când mulți dintre noi suntem la serviciu iar echipajele nu sunt prezente în număr mare, infracțiunile încă ne amenință. Săptămâna trecută, trei case din cartier au fost jefuite.

Vă sugerez să ne dedicăm următoarea ședință pentru a discuta câteva soluții practice pentru această problemă gravă. Consider că împreună putem găsi o soluție funcțională, care să nu încarce costurile.

Ver. 3 | Oferiți o sugestie (general)

Prezentarea dumneavoastră de ieri a fost primită foarte bine de către public iar imaginile pe care le-ați prezentat au avut un impact deosebit. Cu toate acestea, aș dori să fac o singură remarcă: câteva dintre glumele dumneavoastră au fost inadecvate pentru categoria de public care a fost prezentă la întâlnire.

Deși au fost foarte amuzante, unele persoane nu reacționează pozitiv la umorul negru fiind chiar afectate. Aș ocoli acest tip de umor atunci când vine vorba de un astfel de public, deoarece există o plajă largă de glume „curate” care se pot folosi pentru a condimenta prezentarea, fără a exista riscul să ofenseze publicul.

se incarca
								
								

Categorii