Categorie: Oferiți o sugestie superiorului dumneavoastră

Ver. 1 | Oferiți o sugestie superiorului dumneavoastră

Sunt preocupat de rezultatele echipei mele de vânzări în acest trimestru. Din nefericire, în ultimul an, durata medie pe care un nou angajat a petrecut-o în departamentul meu a fost de doar șapte luni. Prin urmare, dacă pentru un angajat sunt necesare două luni de training pentru a se performa în această funcție, noi beneficiem doar cinci luni de productivitate din partea persoanei respective.

M-am gândit intens la această problemă și vin spre dumneavoastră cu sugestia de a modifica procedura de angajare. Vă propun să recrutăm doar persoane care au experiență directă în acest domeniu. De asemenea, consider că ar trebui să precizăm în mod clar în timpul interviului că ne așteptăm ca cei pe care îi angajăm să stea alături de noi cel puțin doi ani.

Aș dori să știu părerea dumneavoastră cu privire la acest aspect. Sper să rezolvăm cât de curând această problemă!

Ver. 2 | Oferiți o sugestie superiorului dumneavoastră

Noua politica de management revizuită în lunile anterioare provoacă anxietate în rândul angajaților departamentului meu. Aceștia nu sunt de acord cu evaluările de performanță săptămânală, ci prefera metoda anterioară, a evaluărilor lunare. Câțiva angajați și-au exprimat îngrijorarea că scurtarea perioadei de timp nu este un indicator relevant pentru toate departamentele și atrag atenția că este îndeajuns o să aibă o greșeală minoră în timpul unei săptămâni, pentru a cauza sancțiuni mari respectivei persoane. Am rugămintea să evaluați cererea noastră și să ne anunțați ce decizie ați luat. Vă mulțumim!

Ver. 3 | Oferiți o sugestie superiorului dumneavoastră

După ce am lucrat împreună cu echipa de design de la <<introduceți numele companiei>> timp de două luni, cred că am înțeles suficient de bine proiectul, pentru a oferi câteva sugestii care ar putea să aducă beneficii atât companiei cât și clienților noștri. Deși membrii echipei noastre au cele mai bune intenții, ei ignoră în mod frecvent sugestiile clienților noștri fideli.

Înainte de a merge mai departe în acest proces, cred că ar trebui să arătăm produsul unui grup de clienți după care să le solicitam un feedback real. Am câteva idei în legătură cu această procedură, pe care aș dori să vi le prezint în persoană. Sunt sigur că veți fi de acord cu aceasta abordare după ce vă voi prezenta planul complet.

Vă rog să mă anunțați când ați fi liber pentru a discuta în amănunt toate aceste idei.

Ver. 4 | Oferiți o sugestie superiorului dumneavoastră

Angajații din departamentul pe care îl coordonez m-au desemnat ca reprezentant al lor pentru această negociere. Ne dorim ca pentru perioada de vară să instituiți un program de lucru de patru zile pe săptămâna. Orele lucrate vor rămâne aceleași, atât doar că se vor extinde la 10 ore pe zi (de la 8 ore în mod normal).

În anexă este o copie a unui articol științific care prezintă un sondaj efectuat pe mai multe companii care au adoptat conceptul unui program mai scurt ca zile, însă cu mai multe ore lucrate. Acesta sugerează că productivitatea angajaților este în creștere, absenteismul a scăzut, iar lucrătorii lor sunt în general mai fericiți.

Consider că angajații noștri ar fi încântați de această schimbare. Așadar, am decis să creez un grafic care conține un program de lucru care ar putea fi implementat. V-am atașat o copie în document. Aș fi încântat să mă întâlnesc cu dumneavoastră dacă credeți că acest plan ar putea fi unul realizabil. Aștept cu nerăbdare răspunsul conducerii la această propunere!

Ver. 5 | Oferiți o sugestie superiorului dumneavoastră

Am revizuit planurile de mutare a filialei <<introduceți numele companiei>> în orașul <<introduceți numele orașului>> și am câteva îngrijorări cu privire la această procedură. În primul rând, putem obține aceleași avantaje mutând filiala în <<introduceți numele orașului>>, la o distanță de doar <<introduceți distanța>> de sediu.

În al doilea rând, costul mediu pe oră al unui angajat este cu <<introduceți suma>> mai redus în <<introduceți numele orașului>>, ceea ce ar duce la o economie totală de cel puțin <<introduceți suma>> pe an. Îmi dau seama că pot exista și alte motive pentru care ați decis să ne mutăm operațiunile în <<introduceți numele orașului>> care depășesc motivele invocate de mine.

Totuși, am vrut să-mi exprim îngrijorările personale în legătura cu această decizie. Aș fi foarte încântat să pot discuta acest lucru cu dumneavoastră. Vă mulțumesc pentru tot.

Se încarcă
								
								

Categorii