Categorie: Oferiți o sugestie unui angajat

Ver. 1 | Oferiți o sugestie unui angajat

Sunt preocupat de performanța angajaților din departamentul dumneavoastră. În ultimul an, durata medie a ocupării unui post a fost de patru luni. Deoarece primele două luni ale unui angajat sunt considerate a fi luni de formare, beneficiem în medie de doar două luni de valoare adăugată reală. În mod clar, trebuie să găsim o soluție la această problemă.

În primul rând, sugerez că atunci când intervievați solicitanții, să fiți foarte specific cu privire la perioada de activitate reală pe care o așteptăm de la angajații noștri. Anunțați solicitanții că dorim să îi angajăm doar cei care pot să ne acorde cel puțin un an activ în companie.

De asemenea, poate ar trebui să luăm în considerare cât de stabil a fost istoricul locului de muncă al solicitantului. Sugerez să ne întâlnim vineri pentru a discuta problema.

Ver. 2 | Oferiți o sugestie unui angajat

Am înțeles că sunteți oarecum descurajat, dar vă rog să vă reconsiderați decizia înainte de a demisiona din <<introduceți numele poziției>>. O funcție de conducere vine cu provocări chiar și pentru cel mai experimentat manager, în special când apar probleme neprevăzute. V-ați confruntat recent cu mai multe situații care v-au obligat să luați decizii rapide, însă foarte eficiente.

Doar una dintre aceste decizii a avut un rezultat negativ, însă pierderile au fost recuperate ulterior de către echipa pe care o coordonați.

Experiența m-a învățat că cele mai valoroase lecții le primim în perioadele cele mai dificile, iar acel tip de greșeală nu va mai fi repetat în viitor. Se prea poate să realizați că poate fi la fel și în cazul dumneavoastră!

Ver. 3 | Oferiți o sugestie unui angajat

V-am observat activitatea în ultimele luni și aș dori să vă ofer câteva sfaturi pe care le-ați putea considera valoroase. Personal, consider că aveți un talent natural pentru vânzări, deoarece puteți stabili conexiuni cu aproape orice tip de personalitate.

Totuși, tot talentul acesta nu este îndeajuns dacă timpul de lucru nu este gestionat corespunzător. Vi s-au oferit toate instrumentele pentru gestionarea eficientă a timpului, așadar vin spre dumneavoastră cu rugămintea să le utilizați într-un mod judicios. Începeți cât de repede pentru a obține beneficiile dorite în trimestrul următor. Dacă aveți nevoie de ajutor, anunțați-mă.

Îmi dau seama că acest sfat nu a fost unul solicitat, însă sper că nu v-a deranjat în vreun fel. Vă doresc numai bine!

Ver. 4 | Oferiți o sugestie unui angajat

Încărcarea angajaților din departamentul dumneavoastră a crescut constant până la punctul în care este clar că aveți nevoie de ajutor suplimentar. Din păcate, spațiul nostru este limitat, lucru care face imposibil să avem mai mult de trei angajați în birou în același timp, așadar suntem în căutarea altor opțiuni.

Ce spuneți despre ideea de a crea un program de lucru flexibil pentru? Față de programul obișnuit 09:00 – 17:00, am putea să considerăm și alte posibilități, cum ar fi <<introduceți noul orar>>. Am putea lua în considerare implicarea angajaților part-time în această schemă.

Cred că ar fi o idee bună să discutăm această sugestie la următoarea noastră ședință lunară. Cine știe? Poate le va plăcea această idee! Vă rog să-mi spuneți părere dumneavoastră până la finalul săptămânii viitoare.

Se încarcă
								
								

Categorii